2777
2789
عنوان

اصلا فكرشو نميكردم اينقدر بارداريم سخت بشه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 46 پست
شرايط ماليشو ندارم 😔

عزیزم

خواهر یا مادرت نمیتونن بیان کمکت

ببین حساس نشو یکم پس انداز کن دو هفته ای یه بار بگو بیاد.تهران ساعتی  پونزده تومنه فوقش بشه صد و خورده ای

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه سلامتی خودتو نینیت صلوات فرستادم انشااله سالم بغلش بگیری

ممنون عزيزم

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊
راستس استارترچن هفته سرکلاژکردی ومشگلت چی بود؟

هفته ١٦ ... طول سرويكسم از ٣٠ يه دفعه شد ٢٣

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊

عزیزم ان شاالله بسلامت فارغ میشی مطمئن باش خونه ب حالت قبلش برمیگرده 

ولی مثلا روزی نیم ساعتو اختصاص بده ب یه کمد اگه استراحت نسبی داری 

اینجوری تو ی هفته حداقلش کمد و کشو و کابینتات مرتب میشه 

کاری باجارو و شستن توالت نداشته باش

ولی ی پارچه و شیشه پاک کن بگیر دستت سطوح خونه رو تمیز کن. گردگیری کن

وقتی شوهرت اومد بگو که جارو کنه دستشویی روهم بشوره

اینجوری خونت به حالت قبل برمیگرده

تیکر سربازی شوهرمه(شروع۱۹تیر۹۸)
منم ۲۴هفته ام.وسرکلاژکردم..واقعا سخته...انقدردوستداشتم برم خرید وسایلش ولی نمیتونم...شام وناهارمم شو ...

شوهر من كه غذاشم بايد آماده بزارم جلوش 😔

میشه علتش رو بگید چرا سرپا اذیت میشید منم سرکلاز خواهم شد 

احساس ميكنم به واژنم فشار مياد جدا از اون دكتر گفته نبايد زياد سرپا وايسم

منم بارداریم خیلی سخت تر از چیزی بود ک فکرشو میکردم...من اصن استراحت نداشتم باید میرفتم کلاس درس میخوندم خونمم باید مرتب میکردم چونکه مادرشوهرم زیاد میومد و من خونم جفتشه و ممکن بود کسی دیگه هم بیاد وقتی میاد خونه اون....شوهرمنم میخواس همکاری کنه اما تمیزی از نظرمردا با زنا خیلی فرق میکنه...من هنوزم تو همچین شرایطیم...بچم کوچیکه و درس دارم...خونه رو ک میبینم اعصابم به هم میریزه...مهمونام کلا خانواده خودمن ک رعایت میکنن چون میدونن حساسم زیاد نمیان یا اطلاع میدن قبلش بعد میان و خانواده همسرم ک اطلاع نمیدن چون جفتشونم😒 وقتی میان و خونم نامرتبه خیلی خجالت میکشم...ب لطف بودن بچم دیگه پا میشن تو اتاقشم تاب میخورن😒 از این نظر هنوز حاملگی بهتره چون را به را یکی نمیاد خونت ک از نامرتبی خجالت بکشی ولی بچه ک بیاد ب خاطر بچه هی میان ...من ک واقعا نمیدونم چ جور این رفت و آمدو کنترل کنم...هر وقت مادرشوهرم زنگ میزنه به تلفنم یا زنگ درو میزنه استرس میگیرم... البته خودمم زیادی حساسم چون هنوز تازه عروسم از نظر خودم🤦‍♀️

منم بارداریم خیلی سخت تر از چیزی بود ک فکرشو میکردم...من اصن استراحت نداشتم باید میرفتم کلاس درس میخ ...

مال منم از اين اخلاقا دارن فعلا چون حامله ام نميان بعدش مطمئنم سرويسم ميكنن 😐

یعنی درروز کلی راه میری و میشینی؟؟ بعد سرکلاژ طول سرویکست چندشد؟

بعد عمل تا دو هفته خونه مامانم بودم طول سرويكسم شد ٣٠ ولى شوهرم غرغر كرد محبور شدم بيام خونه ... الان نميدونم چند شده