2777
2789
عنوان

اسم دخترتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 81 پست
سز😲وااایی خدا این چ کلماتی دیگه😐نه طب بوده😂

نگفتی کی؟ 

هزینه ش؟

لطفا برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرس خداجونم لطفا نی نی مونو سالم بذار بغلم تو همیشه بهترینهارو برام خواستی الانم ب لطف بی کرانت امیدوارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگفتی کی؟  هزینه ش؟

گلم من اصلا مجردم 😐از اون خانوم ریگ سوال کن😀

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 
عزیز واسه امضات ۵تا صلوات فرستادم ایشالا بسلامتی دنیا بیاری نینیتو😍

قربونت🌹🌹واسه شادی روح پدرت اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
گلم من اصلا مجردم 😐از اون خانوم ریگ سوال کن😀

😑😑😑😑😑

لطفا برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرس خداجونم لطفا نی نی مونو سالم بذار بغلم تو همیشه بهترینهارو برام خواستی الانم ب لطف بی کرانت امیدوارم 
😑😑😑😑😑

چیه اخ به جواب پیام من سوال پرسیدی😐

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 
منم تریتا زایمان کردم عالی بود

کی زایمان کردی عزیزم؟ هزینه ش؟؟

سز😲وااایی خدا این چ کلماتی دیگه😐نه طب بوده😂

ببخش اشتباه شد فک کردم شما اون خانومی ک سوال پرسیدم ازش

یاسمین زهرا

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
شش ماه پیش ،بعله سزارین بدون بیمه پنج ونیم تموم میشه با اتاق خصوصی،من دفترچه ام طرف قرارداد بود نهصد ...

اها مرسی عزیزم ک جواب دادی 

اختیاری بودید؟ دکترت زیرمیزی نگرفت؟