2777
2789

بچها من تو هجده سالگي شوهر كردم يبار كنكور دادم قبول نشدم رشتم تجربي بود درسم متوسط رو به بالا اونموقع هم خدايي وقت نميزاشتم و ميگفتم انسال نشد سال دوم واين بود كه همين كافرا اومدن خواستگاري و با هزارتا دليل و ميزاريم درس بخوني و دانشگاه آزاد برو و،،،،منو راضي كردن خلاصه الان آقا دوتا بچه هم گذاسته رو دستم كلا تو شهر غريبم آقا اصلا محلم ك نميزاره فقط با خواهرا خودش و مامانش جيك تو جيكه منم هرشب گريه ميكنم شوهره هم همش پز مدرك هاي دانشگاه آزاد خواهراشو ميده عزتم خدچه دار شده كوچيكم ميكنه تحقيرم ميكنه بخاطر بچهام دارم ادامه ميدم جلو خانوادش سنگ رو يخم ميكنه و من فقط سكوت

حالا ميخوام كنكور ادبيات بدم بنظرتون كار درستيه

اگه قبول شم خيلي خوبه شاخ اين هم ميشكنه ولي احساس ميكنم سخته يا اگه نتونم دوباره سر كوفت بخورم 😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخون

رهبرم گفتن بابچه ادامه تحصیل بدین بچه نبایدمانع تحصیل شمابشه

من دوستم با۳تابچه درس میخونه وماشاالله موفقه 

حتی یکی ازدوستام ۲۰سالشه یه پسر۲ساله داره دومی میخوان بیارن وماشاالله بچه زرنگ ودرس خونه

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

من بودم یواشکی میخوندم

موقع امتحان میگفتم میخوام همینطوری الکی امتحان بدم خودمو محک بزنم

اگه قبول میشدم ک عالی

اگه هم نمی شدم سرکوفتی وجود نداشت چون میگفتم نخونده بودم ک

خواهش میکنم هرکس رو دیدید بهش روحیه بدید،بگید اوضاع درست میشه،خاطره بامزه بگید به هم،باهم حرف بزنید.به دوستاتون زنگ بزنید بی دلیل بهشون چرت و پرت بگید،به هم کادو بدید،همدیگه رو خوشحال کنید...تا اطلاع ثانوی با کسی بد حرف نزنید،واقعا احتیاج داریم افسرده نباشیم،هممون با هم.

یعنی واقعا داشتن تحصیلات انقدر مهمه میتونی تو هر کاره دیگه ای موفق باشی حتما نباید که تحصیلات دانشگاهی داشته باشی.به نظرم تربیه بچه هات از درس خوندن واجب تره در کنارش یه رشته هنری یاد بگیر و پیشرفت کن

بابا جان آبو بریز همونجا ک میسوزه😂

عزیزم چرا با شوهرت نمیشینی منطقی حرف بزنی؟؟ بهش بگی  تو قول داده بودی بزاری دانشگاه برم     بکوب سرش  بگو تقصیر توعه   تهدیدش کن  بگو اگه منو نمیخوای برم از زندگیت بیرون

دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم   و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام  و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....
یواشی کنکور بده خب ب شوهرت بگو نگه

خواهر من آبم تو خونم ميخورم به مامانش ميگه از اين بچه ننه هاي رو اعصابه احساس ميكنم هنوز به سن بلوغ نرسيده بزرگ نشده كه خرف تو خونشو جايي نبره

عزيزم من رشتم تجربي بوده الان بخوام ادبيات بخونم بنظرت سخت نيست

بستگی داره عزیزم اگر علاقشو داری و میتونی ادبیات و قواعدشو بفهمی من به شخصه برام خیلی سخته ولی خیلیا توی ادبیات استعداد داررن و اگر میبینی دوس داری و استعداد داری با خوندن قطعا هر رشته ای قبول میشی تنها سد کنکور حاشییه ای فکر کردن و تنبلیه 😊🤗

بابا جان آبو بریز همونجا ک میسوزه😂 عزیزم چرا با شوهرت نمیشینی منطقی حرف بزنی؟؟ بهش بگی  تو قو ...

اگه بگه برو بيرون ديگه نميتونم وايسم بايد برم بيرون واين وسط بچهام ول ميشن ببين ميگم هيچ تعصبي رو ما نداره عين يه زن ميره غيبت مارو پيش مامانش ميكنه فكر كن