2777
2789
عنوان

برونکوسکوپی ریه

| مشاهده متن کامل بحث + 18017 بازدید | 42 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوشنبه هفته پیش فکر کردم چیزی توی حلقمه پاشدم آب بخورم که سرفه کردم و خون اومد تا سه شنبه هم ادامه پ ...

ببخشید استار تر جان می شه بپرسم تست تنفس چه جوری بود واینکه تو درمانگاه می شه انجام داد یا بیمارستان؟

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       
واسه سه شنبه وقت گرفتم ولی از طرفی هم باردارم موندم رادیولوژی اینارو چکار کنم ؟؟😭

شاید به خاطر بارداریت فقط تست نفس بگیره ازت شاید هم اصلا به بارداریت مربوط باشه و الکی نگران شده باشی

ببخشید الان گوگل کردم دیدم کولونوسکوپی برای روده است اشتباه گفتم معده

آره آندوسکپی واسه معدس

آندوسکپی و کلونوسکپی و لاپاراسکپی رو شنیده بودم ولی برونس کپی رو نه اونم لوله رد می کنن؟

شاید به خاطر بارداریت فقط تست نفس بگیره ازت شاید هم اصلا به بارداریت مربوط باشه و الکی نگران شده باش ...

با قلب های مهربونتون دعااا کنیددد بخیر بگذرهه انقدر حال روحیممم بهم ریخته طاقت هیچی ندارمم ذوق نی نیممم هم دیگه ندارم 😔😔

ببخشید استار تر جان می شه بپرسم تست تنفس چه جوری بود واینکه تو درمانگاه می شه انجام داد یا بیمارستان ...

عزیزم دو نوع تست نفس داریم یه مدلش که سادست که یه چیزی میزارن توی دهن فرد و روی بینی یه گیره مانند میزنن و طرف توش نفس میکشه و بعد میگن بشین روی دوچرخه پا بزن و باز نفس رو چک میکنن. یه مدل دیگش که یه کم دقیق تره توی یه اتاقک شیشه ای میشینه فرد و یه دستگاه توی دهنشه و نفس میکشه که یه قسمت از تست راه نفس فرد رو میبندن که این دقیق تره نشون میده ریه چه قدر اکسیژن میگیره و چه قدر دی اکسید کربن پس میده

با قلب های مهربونتون دعااا کنیددد بخیر بگذرهه انقدر حال روحیممم بهم ریخته طاقت هیچی ندارمم ذوق نی نی ...

نگران نباش عزیزم به هر حال بچه داره رشد میکنه و به بقیه اندام ها فشار میاره حتما برای اونه

عزیزم دو نوع تست نفس داریم یه مدلش که سادست که یه چیزی میزارن توی دهن فرد و روی بینی یه گیره مانند م ...

مرسی اتوضیح کامل و مفصلتون🌸🌸

آره آندوسکپی واسه معدس آندوسکپی و کلونوسکپی و لاپاراسکپی رو شنیده بودم ولی برونس کپی رو نه اونم لول ...

آره عزیزم با لوله است ولی وارد سینوس ها و ریه میشه

آره عزیزم با لوله است ولی وارد سینوس ها و ریه میشه

دعا کردم به راحتی انجام بدینو هیچ مشکلی نباشه 

ریه رو حساس تر نمیکنه؟ من برای فردا وقت دارم ولی گوگل کردم دیدم میشه سی تی اسکن هم کرد یعنی نترسم؟🙈

سلام عزیزم خوبی میدونم خیلی گذشته از مشکلتون میشه کمکم کنی بابای منم اینطوری شده سرفه و خون میاره بالا سیتی چیزی نشون نداده گفتن باید برونسکوپی بشه

خدایا  میدانم ک میبینی.... یا رب نظری ب حال دلم کن.. 😭