2777
2789
عنوان

بین واکسن‌های دو و چهار و شش ماهگی کدوم بدتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 30 پست

طفلکی پسرم.هر سه تاش واسش خیلی خیلی خیلی سخت بود.شش از همه بدتر بود.۴ هم خیلی بد بود.دو هم که سه روز تب داشت و بیحال بود و شیر نمیخورد و ناله میکرد.۱۸ هم سخت بود اما نه به سختی  ۴ و۶ ماهگی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بچهرو تو قنداق بپیچی که نتونه پای واکسن خوردشو تکون بده هیچکدوم اذیت نمیکنه حتی باید موقع بغل کردن دستت روی قسمت واکسن نزاری 

بهارم دخترم دست طبیعت اگر از ابرها گوهر ببارد وگر از هر گلش روید بهاری بهاری زیباتر از تو نیارد
چه جالب مرسی عزیزم

فدات من دوتا بچه پشت سر هم با همین روش پیش رفتم حتی 18 ماهگی هم که دیدم بیقراره با یه چادر بزرگ پاشو بستم یه روزه خوب میشه و هیچ اذیت نکردن

یبارم یه بچه که از واکسن خیلی بیقرار بود با روسری بستمش مامانش بعدا میگقت بهد از سه روز تونستیم پلک رو هم بزاریم

بهارم دخترم دست طبیعت اگر از ابرها گوهر ببارد وگر از هر گلش روید بهاری بهاری زیباتر از تو نیارد