2777
2789
عنوان

بیاین از لوازم آرایشیاتون ک خیلی راضی هستین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما پنککو تنها میزنی یا رو کرم؟

زیرش مرطوب  کننده یا ضدآفتاب میزنم حتما

زنان تحصیلكرده،همسران خوبی از آب در می آیند.زیرا برای اینكه توضیح بدهند كه چرا غذا شور یا بیمزه شده است،كلمات بیشتری در اختیار دارند.

پنکک نوتم خوبه، 90 تومنه، ولی خوب مخملی میکنه

ی نصیحتدوستانه😊 بجای رژیم گرفتن ، با افراد چاق تر از خودتون دوست بشید;-)              

شما هرکودومو میگین من زود میرم دیجی کالا تحقیق ب عمل میارم🤠

صورتت خشکه؟

نرمالم

تو نیمه دوم سال خشک میشه پوستم

بدون مرطوب کننده پوسته پوسته میشم

دوستم پوستش چربه همین ورسای خیلی رو پوستش قشنگ میشه

زنان تحصیلكرده،همسران خوبی از آب در می آیند.زیرا برای اینكه توضیح بدهند كه چرا غذا شور یا بیمزه شده است،كلمات بیشتری در اختیار دارند.
نرمالم تو نیمه دوم سال خشک میشه پوستم بدون مرطوب کننده پوسته پوسته میشم دوستم پوستش چربه همین ورس ...

منم پوستم چربه 

دوستت بدون کرم زیرش میزنه خوب میشه؟

هزینشم بگو لطفا

واسه خونه دار شدنمون لطفا یدونه صلوات بفرستین ممنون عزیزان 💜💜💜💜

من اینجا خوندم ریمل اسنس صورتی. خیلی خوبه، 50تومن دادم خریدم پارسال، ولی اصن خوب نبود، ریملای ارزون ترو بهتری داشتم ولی اصن آنچنان مالی نبود

منم پوستم چربه  دوستت بدون کرم زیرش میزنه خوب میشه؟ هزینشم بگو لطفا

پوشانندگیش خیلی خوبه 

نرم و سبک هم هست

۱۷۰ یا ۱۶۰ خریدم فکر کنم

یه کرم‌پودر خوب معرفی کنید اخه هرچی میگیرم صورتم لکه هاش زیاد میشن واسه مصرف روزانه میخوام 

ببین من اکتی پور گرفتم پارسال، خیلی سبکه درواقع ی کرم دارویی ه رنگیه، من ک تاثیر شگرفی ندیدم ولی خیلیا تعریف کردن ولی سبک بودو حالت بژ داش، خاستی ی تحقیقی بکن، پارسال130 گرفتم