sansa_____stark مدیر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 240 عنوان بیاین از لوازم آرایشیاتون ک خیلی راضی هستین بگین | مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 32 پست چندروز پیش ی رژ لچیک مدادی گرفتم خیلی خوبه، 45هزارتومن،رنگشم دوسدارم، شدیدا دنبال کرم پودرم. ی مدتم موس داشتم ک اونم برا مهمونی خوب بود ولی سنگین بود، میخام دوباره بخرم برا مهمونی نه استفاده روزانه ی نصیحتدوستانه😊 بجای رژیم گرفتن ، با افراد چاق تر از خودتون دوست بشید;-) 1398/10/08 | 00:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منم_منم_مادرتون_2 عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 2970 ریمل کنویس کلا محصولات کنویس دارم راضیم کنویس عالییییه واسه خونه دار شدنمون لطفا یدونه صلوات بفرستین ممنون عزیزان 💜💜💜💜
baharr1997 عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 4652 من از رژ هدی بیوتیم خیلی راضیم😍😍الکی مثلن من دلم میاد اینقد پول بدم بابتش😭😭😭😭 میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم
آباندخت_سابق عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 793 شما پنککو تنها میزنی یا رو کرم؟ زیرش مرطوب کننده یا ضدآفتاب میزنم حتما زنان تحصیلكرده،همسران خوبی از آب در می آیند.زیرا برای اینكه توضیح بدهند كه چرا غذا شور یا بیمزه شده است،كلمات بیشتری در اختیار دارند.
sansa_____stark مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 240 پنکک نوتم خوبه، 90 تومنه، ولی خوب مخملی میکنه ی نصیحتدوستانه😊 بجای رژیم گرفتن ، با افراد چاق تر از خودتون دوست بشید;-)
منم_منم_مادرتون_2 عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 2970 زیرش مرطوب کننده یا ضدآفتاب میزنم حتما صورتت خشکه؟ واسه خونه دار شدنمون لطفا یدونه صلوات بفرستین ممنون عزیزان 💜💜💜💜
sansa_____stark مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 240 شما هرکودومو میگین من زود میرم دیجی کالا تحقیق ب عمل میارم🤠 ی نصیحتدوستانه😊 بجای رژیم گرفتن ، با افراد چاق تر از خودتون دوست بشید;-)
حنا70 عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 86558 دوستان من پوست صورتم خشکه یه کرمی که سبک باشه سنگین نباشه که پوستم به آرایش عادت کنه برای استفاده روزانه چی بزنم
fati5381 عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 1689 یه کرمپودر خوب معرفی کنید اخه هرچی میگیرم صورتم لکه هاش زیاد میشن واسه مصرف روزانه میخوام ♥️🧸Sana aşık Allåh
آباندخت_سابق عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 793 صورتت خشکه؟ نرمالمتو نیمه دوم سال خشک میشه پوستمبدون مرطوب کننده پوسته پوسته میشمدوستم پوستش چربه همین ورسای خیلی رو پوستش قشنگ میشه زنان تحصیلكرده،همسران خوبی از آب در می آیند.زیرا برای اینكه توضیح بدهند كه چرا غذا شور یا بیمزه شده است،كلمات بیشتری در اختیار دارند.
منم_منم_مادرتون_2 عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 2970 نرمالم تو نیمه دوم سال خشک میشه پوستم بدون مرطوب کننده پوسته پوسته میشم دوستم پوستش چربه همین ورس ... منم پوستم چربه دوستت بدون کرم زیرش میزنه خوب میشه؟هزینشم بگو لطفا واسه خونه دار شدنمون لطفا یدونه صلوات بفرستین ممنون عزیزان 💜💜💜💜
sansa_____stark مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 240 من اینجا خوندم ریمل اسنس صورتی. خیلی خوبه، 50تومن دادم خریدم پارسال، ولی اصن خوب نبود، ریملای ارزون ترو بهتری داشتم ولی اصن آنچنان مالی نبود ی نصیحتدوستانه😊 بجای رژیم گرفتن ، با افراد چاق تر از خودتون دوست بشید;-)
آباندخت_سابق عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 793 منم پوستم چربه دوستت بدون کرم زیرش میزنه خوب میشه؟ هزینشم بگو لطفا پوشانندگیش خیلی خوبه نرم و سبک هم هست۱۷۰ یا ۱۶۰ خریدم فکر کنم زنان تحصیلكرده،همسران خوبی از آب در می آیند.زیرا برای اینكه توضیح بدهند كه چرا غذا شور یا بیمزه شده است،كلمات بیشتری در اختیار دارند.
sansa_____stark مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 240 یه کرمپودر خوب معرفی کنید اخه هرچی میگیرم صورتم لکه هاش زیاد میشن واسه مصرف روزانه میخوام ببین من اکتی پور گرفتم پارسال، خیلی سبکه درواقع ی کرم دارویی ه رنگیه، من ک تاثیر شگرفی ندیدم ولی خیلیا تعریف کردن ولی سبک بودو حالت بژ داش، خاستی ی تحقیقی بکن، پارسال130 گرفتم ی نصیحتدوستانه😊 بجای رژیم گرفتن ، با افراد چاق تر از خودتون دوست بشید;-)