2777
2789
عنوان

بیاین بهم انگیزه بدین

285 بازدید | 31 پست

سلام خانما از حاملگیم یک سال گذشته هنوز هم اراده ی لاغری ندارم چون همه چی برام بی اهمیت شده اگه بیفتم تو فازش ارادم بالا میره ولی اصلا نمیتونم شروع کنم اعصابم خورده 

بیاین بهم انگیزه بدین

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چه برنامه ای چقدر گمتر باید کالری مصرف کرد؟

من مانکن ریختم وزن رو ضبدر ۲۰ میکنی منهای ۱۰۰ این میشه کالریت ورزشم باید بکنی تاپیک بامدادخمار خیلی خوبه 

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم   
من مانکن ریختم وزن رو ضبدر ۲۰ میکنی منهای ۱۰۰ این میشه کالریت ورزشم باید بکنی تاپیک بامدادخمار خیلی ...

ممنون 🌸

کسی نیست بیاین بهم انگیزه بدین😔😔😔

قد و وزنت چقدره

من با مانکن هفته ای یک کیلو و دویست کم میکنم.در صورتی که تو برنامه هفته ای باید 400گرم کم کنم.تا الان چهارکیلو کم کردم.ولی چون صورتم لاغر و معدم ضعیف شد فعلا رژیم نگرفتم.ولی اگه غذام برنج باشه پنج تا قاشق بیشتر نمیخورم.

وقتی لباسای قبلم اندازم هست و لباسایی که جدید خریدم گشادن ازم انگار دنیارو بهم دادن.یه حس خیلی خوبیه

قد و وزنت چقدره من با مانکن هفته ای یک کیلو و دویست کم میکنم.در صورتی که تو برنامه هفته ای باید 400 ...

قدم 172 خیلی چاقم😔😔😔😔 سی کیلو اضافه دارم شما چقدر اضافه دارین که هفته ای یک کیلو کم میکنید؟

قدم 172 خیلی چاقم😔😔😔😔 سی کیلو اضافه دارم شما چقدر اضافه دارین که هفته ای یک کیلو کم میکنید؟

وزنت رو نگفتی عزیزم.

من قدم 167

وزنم 68

شدم 64 کیلو.چهار کیلو دیگه باید کم کنم.ولی معدم به شدت حساس شده.شوهرم دیگه نمیذاره