2777
2789
اصلا نترس. قدیمیا پس چجوری اینجور مشکلاتو حل میکردن؟؟؟   من بچمو توی 6 ماهگی به خاطر بازشدن یه ...

چند بود دهانه ی رحمت؟اخه ار استارتر خوبه

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند بود دهانه ی رحمت؟اخه ار استارتر خوبه

واسه من بالای 35 بود. 

همه چیم عالی بودش. ولی یهو باز شد. بچه سالم و با قلب سالم رفت..... 😔

گل پسرم دوستت دارم و هیچوقت از یادم نمیبرمت...بدجور دلتنگ تکوناتم خوشگلم...😔هعععععععععععععععی 

منم کردم .اصلا نه درد داره نه هیچی یه بیهوشی ساده .اصلا نترس .شاید خطر سقط داشتی که دکتر گفته .من تو ۱۱ هفته بودم ۴۰ یعنی عالی ولی یه دفه تو۱۴ هفته شدم ۲۸ .دکتر گفت سرکلاژ .تو اتاق خودش دوباره سونو شدم دوباره ۴۰ بود .دکتر گفت حرکت بچه بالا به پایین هست بهتره سرکلاژ شی منم قبول کردم .دکتره اون درس خونده از ما بهتر میدونه .ما تجربی هستیم .

33 که کم‌نیست. بازم با به دکتر دیگه مشورت کن. یه وقت بخاطر پول نباشه...یا اینکه اگر طول سزویکس داره کم میشه هم پیشنهاد سرکلاژ میدن. مثلا اول چهل بود و‌حال شده ۳۳. وگرنه ۳۳ که کم نیست.

پساری هم جایگزین خوبیه.

برای من با ۲۷ پیشنهاد پساری دادند که اونم انجام‌ندادم و‌مشکلی هم پیش نیومد.

من برای پسرم سرکلاژ کردم سر دخترم این دارو رو خوردم فقط شرایط خاص داره

یعنی سرکلاژ نکردید سر دخترتون؟  هیچ مشکلی نداشتید؟؟؟  زیر نظر کسی بودید؟ 

گل پسرم دوستت دارم و هیچوقت از یادم نمیبرمت...بدجور دلتنگ تکوناتم خوشگلم...😔هعععععععععععععععی 
منم بچه اولم ۳۹ بود یکدفعه ۲۰ هفته باز شد بچم به دنیا اومد    

بچتون زنده موند؟؟  من 22 هفته بودم. 

نه نکردم مشکلی هم نداشتم

وااای خداروشکر. منم از خیلیا که مصرف کردن این دارو رو شنیدم نه استراحت مطلق شدن نه سرکلاژ کردن. 

منم میخوام به امیدخدا این دارو رو مصرف کنم و سرکلاژ نمیکنم

[QUOTE=117651316]من برای پسرم سرکلاژ کردم سر دخترم این دارو رو خوردم فقط شرایط خاص داره[/QUOTEیعنی

یعنی سرکلاژ نکردید و استراحت هم نکردید و مشکلی نداشتید من شرایط مشابه دارم بهتون درخواست دوستی دادم میشه قبول کنید