2777
2789
عنوان

ب نظرتون ضایع بود؟؟

126 بازدید | 8 پست

بچه ها من دو سالی هست جاری دار شدم. وقتایی ک همو میبینم احترام هم رو داریم. ما دو شهر مختلفیم.اون اوایل اینستاش رو دیدم فالو نکردم تا این ک چند ماهی شد اون منو فالو کرد. ولی من فالوش نکردم. نمیدونم چرا. دوست نداشتم در جریان زندگیش باشم. خخخ دیشب چک کردم دیدم اونم منو انفالو کرده خخخ. ناراحت شده بنده خدا. نمیدونم کارم درست بود یا نه 

میخوامت طولانی ،اگه روزکار بذاره😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داییم منو فالو کرد ولی من اونو فالو نکردم....زد منو از همه جا بلاک کرد😕😂😂😂 بعدش پشیمون شدم گفتم کاش فالوش کرده بودم مردِ گنده قهر کرده😏😏

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣
داییم منو فالو کرد ولی من اونو فالو نکردم....زد منو از همه جا بلاک کرد😕😂😂😂 بعدش پشیمون شدم گفتم ...

خخخخ. ببین من حتی شمارخ جاریم هم ندارم توی گوشیم. دوست ندارم نه پروفایلش ببینم نه اون منو ببینه. سالی دو بار نهایتا همو میبینم با هم در ظاهر خوبیم. دیگه باطن ندانم خخخخ

میخوامت طولانی ،اگه روزکار بذاره😘😘