2777
2789
طاسه طاس نبود ولی موهاش خیلی کم پشت بود طوری که کف سرش معلوم بود ولی الان واقعا داره خوب میشه 

شوهرم موهاش داره میریزه. یعنی وسط سرش موهاش نازک شدن. پودر میزنه تابلو نشه.  اگه خوبه بگم بگیره

من با کسی که هندی بوده صحبت کردم  خودشون میگن روغن مار انقد بوگند میده انقد بوگند میده و بینهایت چرب  و ی شب تا صبح به سرشون و موهاشون میزنن و کیسه میکشن رو سرشون ولی موهاشون عالی   فک نکنم تو ایران اصلش پیدا بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم موهاش داره میریزه. یعنی وسط سرش موهاش نازک شدن. پودر میزنه تابلو نشه.  اگه خوبه بگم بگیره

خوبه فقط ببین بابام شبها قبل خواب سرکه سیب میزنه به سرش بعد کلاه مخصوص رنگ هست میزاره سرش تا صبح 

شش شی سرکه سیب میزنه یک شب روغن مار 

خودش میگه جفتشون باهم تاثیر گذاشتن روی بلند و پرپشت شدن موهاش

من با کسی که هندی بوده صحبت کردم  خودشون میگن روغن مار انقد بوگند میده انقد بوگند میده و بینهای ...

اره میگن از هر ماری بدست نمیاد. فک کنم فقط از  دو نوع مار بدست میاد. 

من خودم از یه اقایی تو مشهد گرفتم چند سال پیش خیلی گرون خودش مارگیر بود برای مو امتحان نکردم ولی برای درد دست برای من معجزه میکرد الانم یه پیج هست ارایشگر هست خودش از هند روغن مار و روغن تقویت مو میاره ولی قیمتاش بالاست

همین که پشت شیشه عطاریا مینویسن روغن خراطین رسید😂  روغن خراطین بگیرم؟

نگفتم روغن خراطین بگیر گفتم آنیا روغن خراطینش اصل بود و من خیلی راضیم روغن مار هم داره خیلی ها نوشته بودن راضین احتمال اصل بودنش زیاده یه برنده عطاری نیست