2777
2789
عنوان

بفرمایید اینم کیک بِه

247 بازدید | 10 پست

من یکم پیش تو نی نی سایت دستور کیک بِه خواستم ولی به نتیجه ای نرسیدم

تو اینستا یه دستور پختو امتحان کردم الان درست کردم گفتم براشما هم بفرستم شاید کسی دوس داشت درست کنه

من کلی به مونده رو دستم دومنوش هم داشتم ،مربا هم نمیخوریم،براهمین کیک درست کردم

اینم دستور پختش👇

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

اینم عکس کیک خودم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر خوشمزه میاد طعمش چطوره؟؟

خوبه طعمش

نمیدونم چطور بگم اخه طعمشو 😅

یه برنامه اشپزی خیلی کامل و مفید هست به اسم سراشپز پاپیون از بازار نصب کن تمام کیک ها دسر ها غذا ها و نکات ریز با عکس و فیلم هست حتی متونی ثبت نام کنی و تمام عکس غذا هاتو بزاری دعا میکنی به جونم حتما نصب کن معرکه است