2777
2789
صورت...والا بوخودا صورت

خیلیا خوشکلن اندازه پشه مغز تو سرشون نیست همه مسخرشون میکنن من خودم از قیافم بدم میومد از اینا امسال تو کلاسم دیدم خدا رو هزار بار شکر کردم

صورت

Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜           wekû gilêney çawim...💜🌸💜               min bêto bûnim niye...💜🌸💜             buyte pênasa û nawim...💜🌸💜               ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez  keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir  xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀  ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere  .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1                                      berxedaan jjîyane ✌                             ser hildan jîyane✌.                               🌸 KURISTAN BAWNE🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

100درصد علم من واقعا از کسایی که زیاد میدونن و قدرت بیان خوبی دارن خوشم میاد کساییم دیدم خیلی زیبا اما وقتی تو جمع دهنشو وا میکنه ادم نمیدونه چی بگه اصلا...اما کلا هردو باهم قشنگه

ژ ژ آ🕊

همه شو بدین😑😂

چِه خوبِه  کِ یِکی اِنقَدر دوسِت داشتِه باشِه کِ بَقیِه بِهِت حَسودی کنَن:)💙                                                                                          یِهو اومَدی تویِ زِندِِگیم وَ شُدی کُل زِنْدِگیم:)🧡                 #Ly⛓🖤                                                                     خدارشکر تنها دوست پسر شوهرم بوده😂💜مثل بعضیا بیچ نبودم که هفته ای دوبار رل بزنم😏😂

مهاجرت، مهاجرت خوبه

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.
خیلیا خوشکلن اندازه پشه مغز تو سرشون نیست همه مسخرشون میکنن من خودم از قیافم بدم میومد از اینا امسال ...

من خیلی دلم میخواد خوشگل باشم😭😭

شاید چون بچم اینجوری فک میکنم😔😔

من خیلی دلم میخواد خوشگل باشم😭😭 شاید چون بچم اینجوری فک میکنم😔😔

افراد بزرگ و عاقل اکثرا زن هایی که تو سیاست یا تو علم به جایی رسیدن و مردم دوسشون دارند و دنیا براش دست میزنند اصلا مهم نیست براشون قیافشون

باشد که غم خجل شود از صبر ما...
افراد بزرگ و عاقل اکثرا زن هایی که تو سیاست یا تو علم به جایی رسیدن و مردم دوسشون دارند و دنیا براش ...

ولی دنیا داره به سمتی پیش میره که واسه یه دکتر و مدل ارزش یکسانی قائلن....  

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 

قطعا علم من زندگی استادم و زنش رو برای خودم الگو کردم که چقد میتونه یه ادم انقد خوشبخت باشه

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید