2777
2789
عنوان

نامه من بخدا+عکس

286 بازدید | 14 پست

دلم امرو از عصر خیلی گرفته بود یهو کاغذ قلم دیدم گفتم بازم مث قبلنا برا خدا نامه بنویسم 

با همین چن سطر کلی دلم اروم شد شمام امتحان کنین خیلی حس خوبیه.

https://www.ninisite.com/user/1b818f1d-9081-4fff-a302-ca4569609499/5677zizi

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کردی نوشتن خیلی خوبه

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
برات صلوات فرستادم عزیزم انشالله ب همه آرزوهات برسی

قربونت عشقم تاپیکم به دردت میخوره

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
دوست داره عزیزم هیچوق اینجوری فک نکن.خدا خیلی بزرگ تر از اونیه ک بخاد با کارا و رفتارای ما ناراحت بش ...

ای بابا...

نفست ازجای گرم بلند میشه...شماکه پارتی داری براب منم دعاکن...البته دعاهم دیگه کاری نمیکنه