دستور پخت ماهی پلو قزل الا خوب دارید ممنون میشم بهم بگید
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ماهی قزل من فقط استخون وسط در میارم کامل پهن میکنم تو ترکیب پودر سوخاری و نمک فلفل و زردچوبه بعد میذارم تو تابه با شعله خیلی کم سوخاری میشه
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
من ماهو نمک میزنمش میزارمش بعد میشورم آبش که رفت.آرد و نمک و زردچوبه و ادویه قاطی میکنم ماهی و کامل توش میغلتونم کامل موادو بگیره بعد با شعله کم سرخش میکنم
ماهی رو تو پیاز حلقه ای بخوابون و نمک و فلفل بزن.بعد با دستمال کاملا خشکش کن.بهش زردچوبه بزن بعد بزن تو آرد بعد هم تو روغن داغ سرخ کن اول از قشمتی که پوست داره بزار تو روغن.اخرای سرخ شدن ۱قاشق آبلیمو زعفران بریز روی ماهی ها خیلی عالی میشه
یکم نمک و آبلیمو زعفرون میزنم به ماهی یه ساعت بعد تو شکمش مواد میریزم( سبزی و گردو و رب آلوچه زرشک)میدوزم و سرخ میکنم تو روغن با شعله کم
دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.