2777
2789
عنوان

ماهی خوشمزه

284 بازدید | 23 پست

دستور پخت ماهی پلو قزل الا خوب دارید ممنون میشم بهم بگید

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲-۳ ساعت جلوتر ماهی هارو بخوابون تو پیاز

اول اینکه حتما حین سرخ باید پوستش جدا بشه

و خیلی پر سرخش کنی

۲-۳ قاشق آردو با زردچوبه و نمک و فلفل و پودر سیر قاطی کن 

ماهیارو توش بغلتون

موقع سرو نارنج فسار بده روش

قزل آلا رو فقط باید نمک و آرد بزنی و سرخ کنی..چیز دیگه نمیخواد.پلو هم که سبزی پلو..

ولی من خودم همیشه قزل آلا رو شکم پر با حشو درست میکنم با پلوی سفید بنظرم لذیذترِ..فقط شب عید ماهی رو سرخ میکنم و سبزی پلو درست میکنم

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤

ماهی قزل من فقط استخون وسط در میارم کامل پهن میکنم تو ترکیب پودر سوخاری و نمک فلفل و زردچوبه بعد میذارم تو تابه با شعله خیلی کم سوخاری میشه 

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

من ماهو نمک میزنمش میزارمش بعد میشورم آبش که رفت.آرد و نمک و زردچوبه و ادویه قاطی میکنم ماهی و کامل توش میغلتونم کامل موادو بگیره بعد با شعله کم سرخش میکنم

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت

ماهی رو تو پیاز حلقه ای بخوابون و نمک و فلفل بزن.بعد با دستمال کاملا خشکش کن.بهش زردچوبه بزن بعد بزن تو آرد بعد هم تو روغن داغ سرخ کن اول از قشمتی که پوست داره بزار تو روغن.اخرای سرخ شدن ۱قاشق آبلیمو زعفران بریز روی ماهی ها خیلی عالی میشه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

یکم نمک و آبلیمو زعفرون میزنم به ماهی یه ساعت بعد تو شکمش مواد میریزم( سبزی و گردو و رب آلوچه زرشک)میدوزم و سرخ میکنم تو روغن با شعله کم

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز