2777
2789
عنوان

در و دل کنیم

266 بازدید | 27 پست

از مشکلات اول زندگیتون بگین . ما سه ساله ازدواج کردیم . پشتوانه مالی نداشتیم . شوهرم با همت خودت شروع کرده و خیلی مشکل مالی داریم ولی از کسی تا حد توان کمک نمیخوایم . هیشکی هیچ کاری برا ما نکرد . واسه همه هم خیلی کارا کردیم . شمام بگین دلم یکم وا شه . خیلی خستم الان چند تا قسط جا مونده داریم . حقوق ضامنا رو نبستن ولی پیام میره براشون . ب نظرتون من خیلی بدبختم؟

درست میشه 

ی روزی می رسه ب همه ی این مشکلات میخندی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گلم ما هم اوایل مشکلات زیاد داشتیم چقد الکی حرص میخوردم هفته ها از شب تا صبح بحث و کتک کاری داشتیم چقد گریه کردم چقد خودخوری، گذشت همشون و از ذهنم هم پاک شدن 

لایکم که میکنید جوگیر میشم فکر میکنم مبصر کلاسم مودب میشم   

همه یسری مشکلات دارن،من مشکل کاریه شوهرم یا خونمون سندقانونی نداره فعلا وخیلی کوچیکه بااینکه پدرشوهرم وضعش خیلی خوبه وشوهرم تک فرزنده ،الانم خیلیییی ناراحتم همین تازه دیدم زن پسرخاله شوهرم که ازم دیرعروسی کرد حاملست ازپروف تلش فهمیدم خدایااا اونوقت من انقدر تلاش میکنم ازشهرستان میام تهرانوالانم موقع امتحاناتم همش استرس دارم😢

نه گلم ما هم اوایل مشکلات زیاد داشتیم چقد الکی حرص میخوردم هفته ها از شب تا صبح بحث و کتک کاری داشتی ...

والا ما مشکلی ب اون صورت نداریم . فقط از لحاظ مالی . شوهرم مرد قوی هست . خدایی مهمونی هایی ک من می دم همه رو انگشت ب دهن می کنه . ولی قسطامون ک عقب می افته خیلی اذیت میشیم . خسته شدم قسط قسط قسط . امروز برا ضامنمون ک غریبه هم هست پیام اومده فردا قراره قسطارو بریزیم . تازه این تموم شده ۱۰ تا قسط از ی وام دیگه عقبیم . بماند ک چقددددددررررر قسط دادم . از کوچکترین حقوقم گذشتم . بخدا ی چیزی برا خودم میخرم احساس گناه می کنم

شمام اینطوری بودی؟

هر کسی تو زندگیش ی سری مشکلات داره 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁