2777
2789
عنوان

در و دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 27 پست
من ب تازگی خونه خریدم با همه ی پس انداز و طلاو... حالا بعد نوشتن قولنامه وکارای دیگه چند روزه اعصاب ...

ما کل داراییمون ۷۰ تومن میشه . اونم کلش وامه دیگه امروز تو سر و کله خودم می کوبیدم . عروسی نگرفتم ماه عسل نرفتم حتی تو بگو یه جشن کوچیک . الانم باید هر دیقه ضامنا بهم زنگ بزنن . امروز گریه می کردم می گفتم خدایا ببخش ک ازدواج کردم غلط کردم دیگه بسمه

ما کل داراییمون ۷۰ تومن میشه . اونم کلش وامه دیگه امروز تو سر و کله خودم می کوبیدم . عروسی نگرفتم ما ...

منم خیلی حرص میخورم ولی ناشکری نمیکنم خدا بزرگه خدا روزی رسونه دنبال اینم که برم سرکار شمام اگر می تونی بری بهترمیشه شرایط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی حرص میخورم ولی ناشکری نمیکنم خدا بزرگه خدا روزی رسونه دنبال اینم که برم سرکار شمام اگر می ت ...

والا ب ی اشنا سپردیم . میگه صبر کنم میبرمت سرکار . نمیدونم کی جور میشه ولی خودش ک میگه صب کن میبرمت

از قانون جذب کمک بگیر منم دارم همین کارو میکنم و مطمعنم همه چیزی اوکی میشه

چجوری عزیزم . کارم تقریبا اوکی شده بود ها . از دست رفت الان باز منتظریم . درامد شوهرم بد نیست ولی خرج خیلی زیاده . شوهرم خیلی مهربونه ولی اونم تحت فشار مالی عذاب می بینه

چجوری عزیزم . کارم تقریبا اوکی شده بود ها . از دست رفت الان باز منتظریم . درامد شوهرم بد نیست ولی خر ...

مطالعه کن راجبش کتاب بخر فایل صوتی گوش بده تا دستت بیاد،ولی در کل انقد مطمعن باش میری که حتی برنامه ریزی کنی واسه خرج کردن حقوقت یا....

مطالعه کن راجبش کتاب بخر فایل صوتی گوش بده تا دستت بیاد،ولی در کل انقد مطمعن باش میری که حتی برنامه ...

خخخخخخ . والا میرم تو دیوار نگا می کنم ک چ جاهایی خونه اجاره کنیم نزدیک کارم باشه در این حد . البته این شخصی ک بهم قول داده انسان راستگو و پارسایی هست ک حرفش رد خور نداره . الان ک فک می کنم خیلی هم بدهی نداریم کلا ۳ ملیونه فقط بنظرم از خونه موندن زیاد روان پریش شدم 

خخخخخخ . والا میرم تو دیوار نگا می کنم ک چ جاهایی خونه اجاره کنیم نزدیک کارم باشه در این حد . البته ...

کلا ۳ تومن بدهی داری؟۳ تومن پوله مگه!ناشکری نکن عزیزمن بعدشم درسته که شما اون سخصو قبول داری اما از خدا بخواه نه بنده خدا یه جوری جور میشه که خودت تعجب میکنی

کلا ۳ تومن بدهی داری؟۳ تومن پوله مگه!ناشکری نکن عزیزمن بعدشم درسته که شما اون سخصو قبول داری اما از ...

شوهرم بنده خدا لوسم کرده . با ی چیز کوچیک دنیا رو به اخر می رسونم . منم از خدا خواستم خودش بنده شو برام فرستاد . این شخص خیلیییییییییی مومنه . یه جورایی بهترین ادمی ک تو کل زندگیم دیدم . خداوند بندگان خوبشو سر راه کسایی ک بهشون عنایت داره قرار میده . تو هم برام دعا کن و کلی انرژی مثبت برام بفرست دوستم . خونه نشینی دیونم کرده . یاد بعدازظهر می افتادم از خودم خجالت می کشم

شوهرم بنده خدا لوسم کرده . با ی چیز کوچیک دنیا رو به اخر می رسونم . منم از خدا خواستم خودش بنده شو ب ...

اگر بدونی من چقدر بدهکار شدم 😂😂ولی اصلا مهم نیست تموم میشه عوضش ارزششو داشت به چیزی که میخواستم رسیدم حالاهم خودم کمک همسرم میکنم میرم سرکار یک سال دیگ بعدش نرفتمم مهم نیست اهنگ های شاد گوش کن انرزی میگیری

اگر بدونی من چقدر بدهکار شدم 😂😂ولی اصلا مهم نیست تموم میشه عوضش ارزششو داشت به چیزی که میخواستم رس ...

ببین من از بدهکاری منظورم معوقاته . ۷۰ میلیون وام گرفتم . مستاجرم هستم با کلی چیزای دیگه . اصلا سه ساله ازدواج کردیم قسط پی قسط  . تو این گرونی عذاب اوره

ببین من از بدهکاری منظورم معوقاته . ۷۰ میلیون وام گرفتم . مستاجرم هستم با کلی چیزای دیگه . اصلا سه س ...

ببین عزیزم خدارو همیشه شاکر باش شاید یک نفر باشه که ارزوی داشتن ۱ ملیون داشته باشه مستاجری و قسط اصلا بد نیست که وقتی میشه پرداخت،تن سالم دل خوش اینا اصلی ترینها هستن بقیه چیزا همش جور میشه

ببین عزیزم خدارو همیشه شاکر باش شاید یک نفر باشه که ارزوی داشتن ۱ ملیون داشته باشه مستاجری و قسط اصل ...

خیلیییییی سخته ولی خب شکر خدا همسر مهربان و عاشقی دارم  . بعدازظهرم هورمونام قاطی پاطی شدن واقعا . کارم ک جور شه خوشششششش بخت عالم میشم