nadiyax مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 315 عنوان شیر خشکی که تپل کنه 59 بازدید | 9 پست اونایی که شیر خشک میدن تو چند ماه تاثیرشو دیدن بچه ی من رفته تو چهار ماه آپتامیل میخوره ولی تپل نمیشه 1398/10/07 | 18:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aylaaa عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 10906 فقط سیمیلاک G>⬆️⬇️ میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.
aylaaa عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 10906 تاثیرشو کی دیدی از چند ماه تپل شد؟ از سه ماهگی دادم. یهویی تپل شد در عرض یکماه. من ب همه پیشنهاد میدم G>⬆️⬇️ میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.
aylaaa عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 10906 آپتامیل اصلا اصلاااا تپل نمیکنه.ببین گلم من همه شیرا رو امتحان کردم. حتی شیر خشک بز که از ترکیه واسم میاوردن G>⬆️⬇️ میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.
nadiyax مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 315 از سه ماهگی دادم. یهویی تپل شد در عرض یکماه. من ب همه پیشنهاد میدم پسر من تازه رفته تو ۴ ماه ۳۰ شهریور ب دنیا اومده وزنش تو ۲ ماهگی ۵/۸۰۰ بود الان نمیدونم ولی ریزه میزس
nadiyax مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 315 آپتامیل اصلا اصلاااا تپل نمیکنه. ببین گلم من همه شیرا رو امتحان کردم. حتی شیر خشک بز که از ترکیه وا ... سیملاک ترکشو میدادی یا ایرانی اگه ترک خوبه که منم ترک بخرم
aylaaa عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 10906 سیملاک ترکشو میدادی یا ایرانی اگه ترک خوبه که منم ترک بخرم من هم ترک دادم هم ایرانی.هر دو عاااالی بودن. فعلا از ایران بگیر. راضی بودی ترکشو میخری. G>⬆️⬇️ میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.
nadiyax مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 315 من هم ترک دادم هم ایرانی. هر دو عاااالی بودن. فعلا از ایران بگیر. راضی بودی ترکشو میخری.&nbs ... باشه ممنون❤👍🏼