2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ جالب  اطلاعی ندارم ولی برام جالب بود

آره عزیزم میشه ظرف مخصوص میدن که پر از گاز نیتروژن هست و میاری ولی خیلی نگرانم میگه نباید ضربه بخوره خیلی و از یه طرف هم دیگه نمیتونم خیلی تهران برم که اونجا انتقال بدم

ممنون عزیزم

سلام عزیزم خوبی؟الما جان میخاستم بپرسم مورفولوژی تو  ازمایشگاه امجدی با ازمایشگاه ابن سینامال همسرشما باهم فرق داشت؟

اخه مال شوهر من ازمایشگاه امجدی یک هست میخام انشالا برم تهران دکترنصر میکرو کنم میترسم ابن سینا مورفو بزنه صفر....گفتم ازشما که شیراز وابن سینا ازمایش دادید بپرسم ببینم دقت ازمایشگاه امجدی به دقیقی ازمایشگاه ابن سینا هست ازنظر مورفولوژی؟راستی خودتون مامان نشدید؟سیکل جدید شروع نکردید؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام عزیزم خوبی؟الما جان میخاستم بپرسم مورفولوژی تو  ازمایشگاه امجدی با ازمایشگاه ابن سینامال ه ...

سلام عزیزم خوبم شما خوبی

من تا حالا شوهرم امجدی آزمایش نداده 

خودم هم انتقال دادم فردا میرم آزمایش 

سلام عزیزم خوبم شما خوبی من تا حالا شوهرم امجدی آزمایش نداده  خودم هم انتقال دادم فردا میرم آ ...

مرسی قوربونت......واااای بحق فاطمه زهرا که مثبت بشی......من استرس گرفتم جای شما چقدرررردلم میخاد مثبت بشید.....خب مورفو همون شیراز که دادید با ابن سینایکی بود؟شیرازانتقال دادید؟همون جنینهای قبلی یا سیکل جدید

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام عزیزم خوبم شما خوبی من تا حالا شوهرم امجدی آزمایش نداده  خودم هم انتقال دادم فردا میرم آ ...

سلام الما جان وقتی ازمایش دادی یه خبر بده.....ایشالا با خبرای خوب بیای

سلام الما جان وقتی ازمایش دادی یه خبر بده.....ایشالا با خبرای خوب بیای

عزیز روز شنبه آزمایش دادم شد 1260 برا اطمینان امروز آزمایش دادم شد 1100 و این خوب نیس رفتم دکتر گفت 4شنبه تکرار کنم

عزیز روز شنبه آزمایش دادم شد 1260 برا اطمینان امروز آزمایش دادم شد 1100 و این خوب نیس رفتم دکتر گفت ...

ایشالا که بهترینها برات رقم بخوره ...وبه زودی به مرادت برسی عزیزم

عزیز روز شنبه آزمایش دادم شد 1260 برا اطمینان امروز آزمایش دادم شد 1100 و این خوب نیس رفتم دکتر گفت ...

سلام عزیزم ببخشید باز مزاحمتون شدم ..دوسدارم خبر بارداریتون رو بشنوم ...ازمایش دادین؟