2777
2789
عنوان

فقط بخاطر خیانت باید جدا شد؟

338 بازدید | 40 پست

اگه شوهرت اعتیاد داره به شیره ولی خودش انکار کنه باهاش میمونی؟هزاربار نشونه ازش دیدم که معتاده از اول زندگی تو تاپیکهای قبلم هست ولی خودش میگه نیستم حتی میگه تست بگیر ازم. ولی من بهش اعتماد ندارم.... 

اگه چندبار تو زندگیتون دعواهای بدی داشتین و کتکای بدی خوردین خیلی وحشیانه چی؟ درصورتیکه هردو مقصر بوده باشین... و درصورتیکه که مواقع عادی خیلی هم مهربون باشه 

حس میکنم به بن بست رسیدن بهش گفتم بهت فرصت میدم ترک کنی ولی زیربار نمیره پابه پاش کار کردم ولی همیشه کم آوردیم هیچوقت قدر ندونست 

دوبار تو این دعواها تلویزیون و شکست حالا برگرده بگه کارکردی پول تلویزیونی که شکستی دادی وگرنه عمرا من هزینه میکردم! خیلی زور داره 

تازه بخاطر اینکه با زنای دیگه راحت بود و شوخی می‌کرد بهش گیر میدادم شاکیه میگه تو دوستامو ازم دور کردی دلم برای مجردیم تنگ شده... نمیگم مقصر نیستم ولی بااین شرایط شمابودین چیکار میکردین؟ 

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اين شرايط تنها كاري كه ميكنم بجه دار نميشم

بچه دار که اصلا

ولی چیکار میکنی به زندگیت ادامه میدی یا درخواست طلاق؟ الانم میگه ما دنیامون باهم فرق داره فقط دوتا همخونه باشیم میگرده به خودش میرسه شاده انگارانه انگار

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...

یسوال

بگید دقیقا باید دیگه چی بشه که جدا شید؟؟؟

کلا با این خانمایی هستم که همیشه میگن بخاطر این چیزا نباید جدا شد 

وقتی نیکی میکنم،احساس شادمانی دارم.و هنگامی که بدی میکنم،احساس شرمساری...این تمام دین من است
عزیزن همه معتادا اعتیادشون رو منکر میشن...

به این تستای داروخانه میشه اعتماد کرد؟ همش میگم وقتی اینهمه اصرار داره برو بخر لابد یه کاری میتونه بکنه منفی نشون بده 

باید خودت بدونی ب بن بست رسیدی یا نه.هرکس شرایط و خط قرمزی داره مونده خط قرمز شما چی باشه ته تهش زند ...

خط قرمز من خیانت و اعتیاده اینو به خودشم گفته بودم.... معلومه ترسی برای از دست دادنم نداشته که اعتیادش و ادامه میده

یسوال بگید دقیقا باید دیگه چی بشه که جدا شید؟؟؟ کلا با این خانمایی هستم که همیشه میگن بخاطر این چی ...

میدونم دیگه بدتر از این نمیشه دارم خودمو گول میزنم میگم خیانت که ندیدم😔

به این تستای داروخانه میشه اعتماد کرد؟ همش میگم وقتی اینهمه اصرار داره برو بخر لابد یه کاری میتونه ب ...

نه نمیشه اعتماد کرد...

مثل بی بی چک میمونه بازم باید برای اطمینان ازمایش بده...

ببخشید این سوالو می پرسم موقع نزدیکی دیر ارضا میشه ؟؟

اگه دیر میشه حتما واسه همین کار هم استفاده می کنه

باهش صحبت کن راه های دیگه رو استفاده کنین 

مثل اسپری

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …
نه نمیشه اعتماد کرد... مثل بی بی چک میمونه بازم باید برای اطمینان ازمایش بده...

به آزمایش خونم اعتماد ندارم میدونم قبل از آزمایش میتونه قرص یا چیز دیگه بخوره که نشون نده ولی به چشمام اعتماد دارم چیزایی که ازش دیدم

نه نمیشه اعتماد کرد... مثل بی بی چک میمونه بازم باید برای اطمینان ازمایش بده...

ولی این تستارو نمیدونم میگم اگه بی‌خبر از خودش یه روز بگم انجام بده جلو خودم چی