2777
2789
عنوان

سونوگرافی ان تی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 56 پست
بی اشتهایی یروز حالم خیلی خوبه انگار باردار نیستم یروز تهوع دارم و هیچی نمیتونم بخورم

مادر پسر پرخور میشه

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالت هاتو بگو

ویار از ۸ هفته شروع شد

صبح ها خوبم ظهر یکم حالم بد میشه شبا دیگه خیلی بد میشه و گاهی عوق میزنم

موقع خواب هم چندباری بالا اوردم

اوایل هم معده درد داشتم

گاهی گرمهه گاهی سردمه

زیر شکمم در اومده

رونام و صورتم یخورده لاغر شده و خوش هیکل شدم

قیافم اصلا تغییری نکرده

پوست بدن و دستام خیلی خشک‌شده

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
فقط چیز شیرین بخور همین ب من احتمال داد پسره پسر شد

بله احتمال که میدن پسر درسته

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
ویار از ۸ هفته شروع شد صبح ها خوبم ظهر یکم حالم بد میشه شبا دیگه خیلی بد میشه و گاهی عوق میزنم موق ...

منم دقیقا مثل تو هستم پوست دستامم خشک شده . شبا اشتها ندارم.

فبای آلاء ربکما تکذبان
بی اشتهایی یروز حالم خیلی خوبه انگار باردار نیستم یروز تهوع دارم و هیچی نمیتونم بخورم

من عاشق چيزاي ترش و شور بودم تهوع و بي اشتهايي هم فقط همون اول تا هفته٦داشتم بعدش اصلااا نداشتم الانم نه حالت تهوع دارم نه بي اشتهام تازه هي دارم وزن اضاف ميكنم

ني نيمم دختره

همه عكس سونو ان تي رو ميديدن ميگفتن پسره 

يا از اينكه ويارم چيزاي ترش بود ميگفتن دختر چيزاي شيرينه پسر ترشه درصورتي كه واسه من برعكسه

صورتم خيلي شفاف و سفيدتر شده ،مامانم سر من هم همينجور بود 

عزیزم ان تی هفته ی چندی ؟ من هفته ی 11 هستم فکر کنم هفته ی دیگه باید برم برای سونو ان تی درسته؟ یه ...

من ۴شنبه اخرای ۱۲ هفته بودم بحساب اخرین پریودی که زاویه نی نی خوب نبود و گف شنبه بیا

الان ۱۲ هفته و ۲ روزمه یعنی وارد ۱۳ هفته شدم

ویار از ۸ هفته شروع شد صبح ها خوبم ظهر یکم حالم بد میشه شبا دیگه خیلی بد میشه و گاهی عوق میزنم موق ...

پسره  

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊
من عاشق چيزاي ترش و شور بودم تهوع و بي اشتهايي هم فقط همون اول تا هفته٦داشتم بعدش اصلااا نداشتم الان ...

اصلا به علائم هم اعتباری نیس

فقط سونو درسته 

من ۴شنبه اخرای ۱۲ هفته بودم بحساب اخرین پریودی که زاویه نی نی خوب نبود و گف شنبه بیا الان ۱۲ هفته و ...

پس یه هفته از من جلوتری 

ولی تیکرت انگار سه هفته جلوتر زده.

فبای آلاء ربکما تکذبان
پسره    

از کجا گفتی عزیزم؟