من خیلی بدبخت و بی پناهم دشب شک خیانتش افتاد ب دلم تا صبح گوشیش زیر و رو کردم فهمیدم با کیه شماره زنه رو یر صبح گذاشتم جلوش اول گفت نمی دونم کیه و انکار کرد بعدش گفت اصلا دویت دخترمه که چی منم گفتم بهت گفته بودم یکبار دیگه خیانت کنی چی کار می کنم اونم گفت اره دلم خوایته هر کار دوست داری بکن بعدم گفت تصلا برو با مادرت شکایت کن منم رفتم دادگاه الکترونیک ی نامه داد برا طلاق توافقی ولی بچها ب خانوادم چی بگم تحه خودم خوتستم با این ازدواج کنم همه مخالف بودن تو عقد خیانت کرد الانم که اینجوری تو رو خدا بگید چی کار کنم دیگه جایی تو این زندگی ندارم من
امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹