2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت کاذب

287 بازدید | 44 پست

سلام دوستان من ۶روز از پریودم میگذره والبته تنبلی تخمدان خفیف هم دارم که دارم قرص میخورم دیشب بی بی گذاشتم همون اول دیدم یه خطه گذاشتم یه جا ثابت و رفتم اخرشب نگاه کردم دیدم یه هاله ی خیلی خیلی کم رنگی افتاده صبح که نگاه کردم اون هاله هه پررنگ ترشده بود به نظرتون منفیه یا مثبته؟؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

مثبت

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دیشب خیلی خیلی کم رنگ بود صبح پررنگ شده بود یعنی درسته؟؟؟

اره عزیزم مال منم همینجوری بود مثبت بود

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
یعنی امیدوار باشم؟؟گفتم نکنه ثاثیر قرصا باشه چون قرص میخورم برا تنبلی

قرص رو نمیدونم حالا دو روز دیگه ک مثبت شد ی آز بده

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
قرص رو نمیدونم حالا دو روز دیگه ک مثبت شد ی آز بده

نمیدونم والا خودمم موندم چون خیلی سینه هام درد میکنه تکرر ادرارم دارم ولی نمیدونم برا قرصاص یا نه

خدا از دهنت بشنوه خداکنه کاذب نباشه 

نه مثبته گلم برو ازمایش الان

نه مثبته گلم برو ازمایش الان

ایشاالله خدا از دهنت بشنوه من که خودم اصلا امیدوار نیستم براشماهم اینجوری بود؟؟همون لحظه نشون داد یا موند بعد نشون داد؟

ایشاالله خدا از دهنت بشنوه من که خودم اصلا امیدوار نیستم براشماهم اینجوری بود؟؟همون لحظه نشون داد یا ...

مال من اولش خیلی کمرنگ بود ولی بعد چند ساعت پررنگ شد

نمیدونم والا خودمم موندم چون خیلی سینه هام درد میکنه تکرر ادرارم دارم ولی نمیدونم برا قرصاص یا نه

علایم منم همین بود باردار بودم

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕