2777
2789

خانما سینوزیت دارم و دوس دارم بینیم عمل کنم هم اخیرا چند نفر مردند میترسم !هم اینکه سینوزیت داشته باشم نمیتونم؟هزینش چقدره؟چرا دور چشم سیاه و کبود میشه؟

منم دوس دارم عمل کنم 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل کردم

راضی هستم

سیاهی کبودی هم بخاطر فشارایی هست ک موقع عمل وارد میشه ب بینی اگ فیلمشو دیده باشی میبینی ک چقد فشار بهش میاد

و اینکه برا من کبودیم خیلی کم بود خیلی کم ولی صورتم باد داشت

بی تفاوت باش...؟؟؟چون هرچیزی ارزش فکر کردن ندارد....شادی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ضعیف....  
من عمل کردم راضی هستم سیاهی کبودی هم بخاطر فشارایی هست ک موقع عمل وارد میشه ب بینی اگ فیلمشو دیده ...

بعد از چن وقت خوب میشه؟درد نداره؟بینیم خیلی کوچیکه اما ناراحتم از چهره خودم 

بعد از چن وقت خوب میشه؟درد نداره؟بینیم خیلی کوچیکه اما ناراحتم از چهره خودم 

بعد دوهفته کامل کامل از بین میره

ولی بینیت تا 3 ماه ورم داره بعدشم داره ولی اونقد کم هست ک بدون چسب بری بیرون

تا یکسال هم با هرچیزی ورم میکنه ولی خوب میشه بعدش دیگ مث دماغ اولته هربلایی میخوای سرش بیار خخخخ من الان ی سال و خورده ای هست عمل کردم

افتادگی و قوز داشت کلی هم عوض شدم و صورتم گرد شده خیلیا نمیشناسنم

بی تفاوت باش...؟؟؟چون هرچیزی ارزش فکر کردن ندارد....شادی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ضعیف....  
خوشبحالت خشگل شدی؟کاش عکست میدیدم ،چجوریاس ادم گونهاش میاد بالا؟

اوهوم تغییر مثبت کردم

طبیعی هم عمل شده

ولی از فرستادن عکس معذورم