الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عه ینی تا قبل آز نگم؟ بچه دوممه میخاستم لااقل باهام آزمایشو بیاد یه کم لوس کنم خودمو😜سر اولی که نک ...
عزیزم آزمایش خون بده واضح تره اما اگه میخوای شوهرت و سورپریز کنی ی چند روز دیگه بی بی بزم الان قبل از موعد خدایی نکرده ممکنه مثبت کاذب باشه
🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
شوهرم اولا که میگفتم واس دومی اقدام کنیم میگف زوده زوده...میگفتم همون اول که نمیشه یهو دیدی شیش ماه طول کشید تا شد....میگف نه بابااااا مطمئن باش دفعه اول میشه و اینا.....دفه های اول بعد اقدام که پری میشدم آی میخورد تو حالش ....ولی خوبش شد بدونه من یه چیزی میدونستم که میگفتم.....این دفعه حتما ذوق میکنه.....
نه امروز میشه دو روز بعد موعدم.....دیروز موعدم بود که غروب مثبت شد
وای خدا رو شکر عزیزم خبر خیلی خوبی بود برا منم دعا کن ۴ساله منتظرم
🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
نه امروز میشه دو روز بعد موعدم.....دیروز موعدم بود که غروب مثبت شد
به شوهرت خبر بارداری و دادی؟
نه دیگه میخام امروز بگم از سرکار اومد ....دیروز مهمونی داشتیم نشد.....
خوب به سلامتی و میمنت عزیزم