2777
2789
عنوان

یه خانمی هست که همیشه تو مهمونیها حرفهای بچه های منو تکرار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 26 پست
عزبزم بعضیا با بچه ها حرف زدنشون حرکاتشون عشق میکنن  یکیش خود من بچه پیشم باشه دیگه سر از خودم ...

خودمم نمیفهمم الان مثل شماست یا مسخره میکنه@مدام تکرار میکنه..

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بخنده  اخه به عقل و منطق خودت کسی بچه کوچیک مسخره میکنه؟ مثلا همه بچه ها درست حرف میزنن بچ ...

من هم بهش لبخند میزنم فقط..ولی چون خیلی تکرار میکنه فکر کردم اینجوری نیس

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

شاید خیلی دخترت با مزه حرف میزنه، منم دختر خاهر شوهرم حرفارو ناقص میگه منم میرم خونشون مثل خودش حرف میزنم دلم ضعف میره برا حرف زدنش مثلا ب اشتباه میگه اشتبدا،،، حرفاشو با لهجه ی خاص میگه حتی مامانش هم گاهی حرفاشو تکرار میکنه، اگر دخترت کوچیکه و بچه ست بدون از ذوق و لذت اون خانوم این کار رو میکنه

چند ساله بچه نداره ؟

نمیدونم دقیق...هفت..هشت..خودش نمیخواد..میخوان اگه بتونن برن از ایران..ولی شرایط اشم ندارن

خداییش خودمم تکرار میکنم و بعدشم خندم میگیره از بس با نمک میگن بچه ها  منظوری ندارم کلی ام ذوق ...

پس حتما ایسون هم همینطوره...چون یک مقدار با همه سر سنگینه واقعا اخلاقش رو نمیدونیم...اگر صبح تا شب هم بریم جایی ، حتی پنج دقیقه هم از سوهرش جدا نمیشه بیاد پیش ما..

برا همین انگار نمیشناسیمش زیاد

پس حتما ایسون هم همینطوره...چون یک مقدار با همه سر سنگینه واقعا اخلاقش رو نمیدونیم...اگر صبح تا شب ه ...

منم همینطورم 

با کسی گرم نمیگیرم زیاد ینی حرف مشترک نداشتم بشینم با خانومای فامیل حرف بزنم 

مطمئنا ایشونم ذوق میکنه