2777
2789
عنوان

قانون جذبی های حرفه ای لطفا بیاین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 26 پست
دروغ چرا هنوز نه

چند وقته شروع کردی؟پیشنهاد میکنم بازی فراوانی رو هم شروع کنی.تازشم مهمترین چیز حس شادی وارامشه که مطمئنا پایان دوره متوجه تغیراتت میشی.ارزوی موفقیت دارم واست عزیزم❤

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍

اما قبلا کتاب معجزه شکرگزاری رو خوندم تمریناشم انجام میدادم انصافا خوب بود ولی انقدر که از جذب و خواص سوره های قران نتیجه دیدم از اینا ندیدم

یک مدته خیلی دستم تنگ شد هرچی راههای جذب زدم نشد.چهار شبه واقعه میخونم امروز یک وام خونگی بهم افتاد نجات پیدا کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجسم خیلی سادست عزیزم شاید چند دقیقه طول بکشه ، اما مهم اینه خسته نشی و مدام تکرار و تمرین کنی  ...

مرسی عزیزم عالی ومو به مو توضیح دادی خیلی کلامت دل نشینه ماشالله میتونم بیام خصوصی ودقیقا خواسته ام رو بهتون بگم؟میخوام بیشتر کمکم کنید اگه امکانش هست

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
اما قبلا کتاب معجزه شکرگزاری رو خوندم تمریناشم انجام میدادم انصافا خوب بود ولی انقدر که از جذب و خوا ...

بله گلم کاملا درسته.فکر کنم میدونی که جذب از قران نشات گرفته و همینطور سوره ی حمد ما از خداوند تشکر میکنیم وخواهش میکنیم که بهمون نعمت بده .پس راهتو داری درست میری عزیزم قانون جذب وقران کریم هردو مارو به شادی وارامش وانرژی مثبت وایمان دعوت میکنن.خوشحال شدم واستون

بله گلم کاملا درسته.فکر کنم میدونی که جذب از قران نشات گرفته و همینطور سوره ی حمد ما از خداوند تشکر ...

😍😍😍قران به نظدم زودتر و درست تره راهش پس هنین الان اینجا یشه نتیجه گرفت اکر ما برای جذب خواسته هامون از اثرات هر سوره کمک بگیربم موفق میشیم صددرصد

😍😍😍قران به نظدم زودتر و درست تره راهش پس هنین الان اینجا یشه نتیجه گرفت اکر ما برای جذب خواسته ها ...

قطعا همینطوره ولی من هردومورد رو قبول دارم چون فلاسفه به ناچار مجبور شدن اسم این قانون رو قانون جذب بزارن که تمام ادیان بدون هیچگونه تعصبی پیروی کنن وکسی گارد نگیره مقابل این موضوع وقطعا چیزی بالاتر وکاملتر از کلام خداوند نیست