2777
2789
عنوان

بارداری شیر به شیر

166 بازدید | 12 پست

سلام خسته نباشین من بارداری دومم هست که ناخواسته بود و نمیخواستم اولش چون دخترم کوچیکه و یکساله. ولی بعدش پشیمون شدم و تصمیم دارم نگهش دارم.سوالم اینه سر دخترم اصلا نمیدونستم حال بدی و تهوع چیه.ولی الان شبها همش دلم اشوبه و همش بیحال و تهوع ولی قابل کنترل هس.شدید نیس.کسی شرایط من و داشته؟با چی بهتر میشم چی بخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالبه میگن ویار دختر خیلی بدتره شما سر دخترت خوب بودی عجیبه!!

اره من تا۵ماهگی خودم غذا درست میکردم و بدم نمیومد فقط ۵ماهگی یکم از بوی سرخ کردنی مخصوصا گوشت بدم میومد

ممنون عزیزم ولی خیلی شدید نیس فقط حس خوبی بهم نمیده همش بیحالم

تحمل کن میگذره چون سر نی نی اولت مشکلی نداشتی الان این حالتت برات عجیبه ،من خونه تازه سازمو گذاشتم واسه فروش چون بهش ویار گرفته بودم ،تبلیغ رب چین چین رو میدیدم بالا میاوردم 😂

یکم بگذره خوب میشی ،نذار گرسنه بمونی چون بدتر میشی

عزیز منم  شرایطم مثل شما بود.دخترم ۹ ماهش بود باردار شدم خدا خواسته خیلی خوشحالم چون باهم دارن بزرگ میشن و من به دوتا بچه یجا سرویس میدم😆خدا حفظشون کنه‌ واست...واسه حالت بدتم از زنجبیل کمک بگیر عالیه.

عزیز منم  شرایطم مثل شما بود.دخترم ۹ ماهش بود باردار شدم خدا خواسته خیلی خوشحالم چون باهم دارن ...

زنجبیل با چای عزیزم؟؟خداحفظشون کنه مشکی باهم ندارن واسه تربیتشون؟؟هم جنس هستن؟؟

[QUOTE=117533937]زنجبیل با چای عزیزم؟؟خداحفظشون کنه مشکی باهم ندارن واسه تربیتشون؟؟هم جنس هستن؟؟[/QUOTE

دخترم ۱۷ ماهش بود پسرم به دنیا اومد خیلی به هم وابسته هستن ...حالا که خوبن باید دید بعدها چه میشه...بله زنجبیل دم کن بخور با چایی....

من سر هیچ کدوم کوچکترین حالت تهوع..نداشتم اصلا ندونستم ویار چی هست