2777
2789
عنوان

کیا سر از تحویل خودرو در میارن

121 بازدید | 16 پست

سلام . ما از ایران‌خودرو ماشین ثبت نام کردیم  . همه پول ماشینم ریختیم ب حساب . الان ماشین اومده ولی همسرم ماموریته  .اگه ۲۰ روز دیگه بره واسه تحویل ب قیمت روز باهاش حساب میکنن . یا نه ؟چون تصفیه کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولشو تمام کمال ازت گرفتن وگرنه تحویل نمیدادن، تو این مدت که شوهرت نیس تحویل بگیره دنبال بیمه و پلاکش و کارت سوختش باش 

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 

نه دیگه تسویه کردین‌رفته ولی اینکه بخوان‌ بابت بیست روزی که‌نگه میدارن‌پول اضافه تر بگیرن یا نه رو نمیدونم

اصلا همونجا نگه میدارن یا نه

بزنگ‌از همون نمایندگی بپرس

بگو تا ۲۰ روز دیگه نیستیم

نه دیگه تسویه کردین‌رفته ولی اینکه بخوان‌ بابت بیست روزی که‌نگه میدارن‌پول اضافه تر بگیرن یا نه رو ن ...

گفتن مشکلی نداره واسه پارکینگ .ولی شوهرم بابت هزینه قیمت خودرو  چیزی نپرسیده بود 

ببخشید اینم بگم که پیام اومده براش ک شماره شاسی و پلاک و ... رو بهش گفتن . می تونین برام بپرسین

خب کاری نداره زنگ بزن نمایندگی بپرس ازشون

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین

سایپا که هزینه پارکینگ میگیره حواستون باشه یهو خیلی زیاد میشه. روزانه حساب میشه. از تاریخی که باهاتون تماس گرفتن. 

قدرت عجیب عشق رو من با تو ❤ شناختم. چطوری اومدی تو زندگیمو شدی تموم زندگیم نمی دونم... خیلی ازت دورم خیلی دلتنگتم😔. خدایا کمکم کن و کنارم باش🌹