2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🔴احتمال تعطیلی مدارس تهران از روز دوشنبه🔹 از روز دوشنبه با خروج موج بارشی، دوباره هوای تهران آلوده خواهد شد و احتمال تعطیلی مدارس وجود دارد.🔹بنابر پیش بینی هواشناسی فردا هوای کلانشهر تهران بارانی خواهد بود اما از اواخر روز یکشنبه با خروج موج بارشی از آسمان تهران به تدریج آلاینده ‌های هوا افزایش پیدا می کند و آلودگی هوا دوباره مهمان ناخوانده شهر خواهد شد./خبرآنلاین @mizangorup

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
امشب و عشقس تا دوشنبه خدا بزرگه

بارون اسیدی چه عشقی داره اخه.  

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
بارون اسیدی چه عشقی داره اخه.  

چرا می زنی حالا من خوشحالم چون اولا از صدای بارون ذوق زده شدم دوما یه هفته است از خونه زیاد در نشدم فردا می خوام برم حسابی بچرخم برای خودم پیاده روی کنم یکم اکسیژن بدم تو ریه م حالا شما چرا ناراحتی

چرا می زنی حالا من خوشحالم چون اولا از صدای بارون ذوق زده شدم دوما یه هفته است از خ ...

نگران خیلی چیزام چون🙁. شما خوشحال باش ولی وقتی لحن کسی نمیدونی قضاوت نکن‌ . خوش باشی

خیلی زشته بین این همه بد بختی و گرفتاری یکی هم تاپیک می زنه که خوشحاله شاید از نظر شما چیز و بیخود  یکی مثل شما بیاد بزنع تو ذوقش که اخه اینم ذوق کردن داره ب امضات یه نگاه بزن شاید نظرت عوض شد