2777
2789

به چه دلایلی ممکنه یه آقا که از نظر مالی و شغلی مشکلی نداشته  تا ۴۰ سالگی ازدواج نکرده باشه تحصیل هم نکرده ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به همین دلیل که پولداره زن نمیگیره😁با خودش میگه چرا برم زیر بار مسئولیت پولم که دارم هر دفعه میرم با یه نفر 

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

هرکی یه دلیل داره

داداش من همه چی تموم. تحصیلات. شخصیت. پول. شغل عالی. خونه. ماشین. باغ . ویلا. ارث خوب. خیلی خوشتیپ. ۴۳ سالشه واقعا علاقه به زن گرفتن نداره. خیلی هم خاطر خواه داره. فوق العاده هم جذابه 😁

کاش یه خواستگار داشتم اینجوری بود . 

بچه ها داداشم خیلی هم چشم پاکه.

فقط احتمالا یه دوس دختر داره . که اونم اصلا دربارش حرف نمیزنه. همشم در سفره بخاطر شغلش . هم خارجی هم داخلی.

خلاصه که بعضیا هم از بی عیبی ازدواج نمیکنن. 

داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده  لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖