2777
2789
عنوان

خانم معلما

532 بازدید | 47 پست

میشه کمکم کنید من دارم تربیت معلم میخونم و ازمون خواستن از اطرافتون هر کس خاطره قشنگ داره بیارید تا ثبت کنیم تو دفتر خاطرات معلمان.لطف کنید منت بذارید خاطرات قشنگ دوران کارتونو بگید ممنونم

من میتونم چند تا خاطره از دوران مدرسه تعریف کنم

📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم  تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم  اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد. میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛  اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی ا خاطرات قشنگم اینه که من تو مدرسه پسرونه هستم و هر روز باید مراقب باشیم اینا دعوا نکنن یه دقه غافل شدم یکیش با لگد زد وسط پای اون یکی حالا اون پسره هم تپل، گرفته دستش هی میگفت خانوووووم خانوووووم درد می‌کنه بخدا ببینن هی میگم پسرم من نمی تونم ببینم پاشو برو دفتر ببینن ول کن ماجرا نبود 

خلاصه هرکی مارو میدید میگفت خانوم دیدی بالاخره؟

قابل پخش نیست البته

به من هی میان میگن خانوم خانوم ما رو بکن😂😂😂(مبصری ،سرگروهی چیزی بکنمشون)منم منحرفم هی خندم میگیره ...

خب ابروم میره اینو به عنوان خاطره بگم ک پرتم میکنن از پردیس بیرون

روز اولی که برای تدریس رفتم خیلی استرس داشتم .بعد کلای هم یه مدلی بود که یه پله میخورد سمت جاییکه تخته و میز و صندلی معلم هست .من از استرس همش راه میرفتم و حرف میزدم با بچه ها یهو ازونجا افتادم 😂😂😂بچش زمین شدم خیلی بد بود😂کفشمم پاشنه بلند بود

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍
یکی ا خاطرات قشنگم اینه که من تو مدرسه پسرونه هستم و هر روز باید مراقب باشیم اینا دعوا نکنن یه دقه غ ...

وااای😂😂😂😂😂

منم تو مدرسه دخترونه این مشکلات و دارم 

یه روز انقد دعواشون شدید بود منم اون وسط کتک میخوردم😂😂😂😂

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍