بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نفر بعدی خییییلی زود ب آرزوی قشنگش میرسه❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
نفر بعدی من هرکسی هست مدیونه بعد خوندن پستم پا نشه قر بده پاشو قررررر بده👺💃🏻
به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍. طلبکاره پولشو میخواد😐
نفربعدی من پاشه بره یه سینی چایی بیاره رفقا دورهم جمعیم
من خرما میخورم روشم ارده زیادبریز
اسی میوَت برسه
سلام من ی پسر۲۲سالم..میدونم ک این سایت مخصوصه خانوماس و من بخاطر ی سری مشکلاتی ک تو زندگیم داشتم و نمیتونستم از کسی نظرو راهکار بگیرم اومدم اینجا..خاهش میکنم هی نگید این سایت زنونس جا تو اینجا نیس فقطو فقط اومدم شماها کمکم کنید ن چیز دیگ
به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍. طلبکاره پولشو میخواد😐