2777
2789

یه تایپیک این جوریم می زنن هیچ کس نمی یاد یا باید بارداری باشه یا خیانت طلاق ومادر شوهر 

وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد  😊😎  من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ﺍسامی دخترﺧﺎنمها :

ﺩﺭ دهه ۵۰ :

ﺍﻗﺪﺱ ، ﻣﻠﻮﮎ ، ﺑﺘﻮﻝ ﮐﻮﮐﺐ ، ﺳﮑﯿﻨﻪ ، ﻓﻮﺯﯾﻪ ، ﺧﺪﻳﺠﻪ ، ﻋﺼﻤﺖ ، ﺭﺑﺎﺏ ....😁😁😁😁😁

ﺩﺭ ﺩﻫﻪ ۶۰ :

ﺯﻫﺮﺍ ، ﻓﺎﻃﻤﻪ ، ﺯﻳﻨﺐ ، ﺣﺪﯾﺚ ، ﺳﻬﻴﻼ ، ﻟﯿﻼ ، ﺳﻤﯿﻪ ﻣﺤﺒﻮﺑﻪ ، ﺍﻓﺴﺎﻧﻪ . . .😊😊😊😊

ﺩﺭ ﺩﻫﻪ ۷۰ :

ﻫﺎﻧﯿﻪ ، ﻣﻴﻨﺎ ، ﺁﺭﺯﻭ ، ﻣﺮﯾﻢ ، ﺳﺎﺭﺍ ، ﻧﯿﻠﻮﻓﺮ ، ﮐﯿﻤﯿﺎ ، ﺁﺗﻨﺎ ...😕😕😕😕😕

ﺩﺭ ﺩﻫﻪ ۸۰ :

ﮊﺍﺑﻴﺰ ، ﺁﯾﺴﻮﺩﺍ ، ﮊﯾﻨﻮﺱ ، ﺳﯿﻨﻮﺱ ، تانژانت ، ﭘﺎﻧﯽ ، ﺷﺎﺩﻧﻮﺵ ، ﭘﺎﺭسینه ، ﺯﻣﺰﻡ ، ﺩﻟﺴﺘﺮ ، ﺁﭘﺎﺩﻳﭙﺎ . . .😳😳😳😳😳😳

ﺩﻫﻪ ۹۰ به بعد :

سیسو ، گوجو ، توتو ، جیتی ، پالبی ، ریتیتا ، ژیلونا و هیهوطنا . . .😂😂😂😂

وسعت دید خانمها:

.

.

.

دیدن یک تار موی شرابی روی کت شوهر !!!

ندیدن تیر برق موقع رانندگی!!!

وسعت و دقت دید اقایون

ندیدن تغییر رنگ موی خانم هاشون از مشکی پر کلاغی به بلوند

دیدن خراش یک سانتی روی رنگ ماشین زیر گلگیر سمت راست….😂😂

@

با این گرونی و وضع اقتصادی که پیش اومده کم کمک بهشت از زیر پای مادرا سر می خوره به سمت پای پدرا 

وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد  😊😎  من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

مهمون داشتیم💬یهو بابام گفت فلانی بچه هاش انقد شبیه همن که انگار کاربُن گذاشتنپرسیدم بابا کاربن رو کجا گذاشتن؟🤔‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نمیدونم چرا یهو همه زل زدن به تلویزیون خاموش😐 

🧚‍♀️

دیشب تو یه عروسی بودمدی جی میگفت هر کی شکست عشقی خورده یه جیغ بلند بکشه عروس رو ندیدین چجوری عربده میزد😂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🆔

🧚‍♀️

‏خالم داشت نصیحتم میکرد که احترام متقابل تو رابطه خیلی مهمه و باعث بقای زندگیه و ...😌شوهرش رفت تو آشپزخونه  پرسید: نون نیست؟خالم یهو داد زد: خوب برو بگیر مفت خورِ دراز😂😐🆔 

🧚‍♀️

دانشمندان کشف کردند در تمامی سریالهای ایرانی مامان ها به یکی از چهار طریق زیر باردار میشوند :

بلوتوث
نگاه آغشته به لبخند
پیام بازرگانی
گرده افشانی

زنه پریود میشه به بچش میگه زنگ بزن به بابات بگو کوه ریزش کرده🌪 تونل بسته شده🌊 نمیتونیم بریم شمال☔️

بچه زنگ میرنه به باباش میگه :بابا مامان پریود🇯🇵 شده داره یه مشت ک*صشعر تحویل من میده