2777
2789

من و شوهرم از هم دوریم 21 آذر پری شدم و 27 آذر اقدام کردم پریودم 3و4 روز هست الان 16 روز از پری و 10 روز از اقدام میگذره سیکلم هم 28 روزه هست به نظرتون امکان بارداری هست اگر هست به نظر شما فردا بی بی چک بذارم؟ 

امکانش خیلی کمه

ولی صفر نیس

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

امکانش هست؛ولی یکم صبرکن زوده برای بیبی چک

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون تا کی صبر کنم تحملم کمه

یه هفته دیگه صبرکن

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)

برای بارداری یک شب درمیون نزدیکی کن:بعداز نزدیکی تانیم ساعت دستشویی نرو ازجات بلندنشو:زیر پاتم دوتا بالشت بزار

منم دقيقا فرداي روزي كه پري تموم شد اقدام كردم و حامله شدم ولي بي بي نشون نداد ازمايش دادم

چند روز بعد اقدام آز دادید مثبت شد فقط همون یه بار اقدام داشتید توی اون ماه و علایمتون چی بود که رفتید آز دادید ببخشید سوالام زیاد شد

چند روز بعد اقدام آز دادید مثبت شد فقط همون یه بار اقدام داشتید توی اون ماه و علایمتون چی بود که رفت ...

من وقتي ماه بعدش عقب انداختم بي بي زدم منفي شد

ده روز صبر كردم و تقريبا ٥ بار ديگه بي بي زدم و منفي شد

اخرش رفتم ازمايش مثبت بود جوابش.

حالت كه خيلي داشتم

مثلا دققا تاريخ پريودم لكه ديدم كه لكه لانه گزيني بوده

بعدش سينه هام به شدت درد ميكرد و حساس شده بود طوري كه ميرفتم حموم دوش بگيرم اب ميخورد روش جيغم ميرفت هوا

ديگه اينكه خيلي به بوها حساس شده بودم

همه ي بوها مخصوصا بوي بدن اقايون اذيتم ميكرد