2777
2789

گربه است

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من دورش بگردم🥹✨

آخ الهی فداش شممممم

آخ دندونام تیز شد 

وقتی بیدار شد از طرف من یه گاز خیلی کوچولو با یه بوس قندی آبدار بچسبون 

من عاشقشونم

خودمم دارم 

البته خونگی نیستن 

مامانشو نی نیش همیشه تو تراس خونمونن

الانم جا درست کردم نی نیش خوابیدع

من خیلی از گربه ها میترسم خیلی🥴

خدا برات نگهش داره

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

آخ الهی فداش شمممممآخ دندونام تیز شد وقتی بیدار شد از طرف من یه گاز خیلی کوچولو با یه بوس قندی آبدار ...

خدانکنهههه مهربون من💋🩵🦋💙

عشق منی توووو

چقدر مهربونی فداتشمممم💋💋💋💋💋💋

چشمممم

واییی خدااااا چقدر ناز✨🥹🦋

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

وایی چراا عزیزم؟مرسی فداتشم

نمیدونم تو بچگی هم منو نترسوندن اما فوبیای عجیبی دارم حتی از کنارشون نمیتونم رد بشم خیلی بده

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚