2777
2789
عنوان

نوعی بی خیالی...

172 بازدید | 4 پست

نوعی بی خیالی هست که معمولا بعد از انتظار کشیدن های طولانی پیش می آید …بعد از مدتها تلاش کردن دویدن و به در و دیوار زدن بعد از مدتها خواستن بی نتیجه!یکدفعه احساس می کنی خسته ای، بریده ای، دیگر توانش را نداری و هیچ چیز برایت مهم نیست …به اینجا که میرسی فقط دلت میخواهد تماشا کنی برایت فرقی نمیکند رسیدن یا نرسیدن …آمدن یا نیامدن، ماندن یا رفتن …به اینجا که میرسینه دلتنگ می شوی نه دلخوش …می گویی بی خیال!و این بی خیالی غمگین ترین حس دنیاست…"فرشته رضایی"

یه روز صبح از خواب بلند میشی و متوجه میشی هیچ حسی به گذشته و آدم های گذشته نداری، دیگه می تونی واسه همشون آرزوی خوشبختی کنی؛

یه جور رهایی و بی احساسی کامل، از اون به بعد با کسی جر و بحث نمی کنی، به همه لبخند می زنی و از همه چیز ساده می گذری.

مردم بهش میگن قوی شدن، اما من میگم سِر شدگی‍ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مث خیلی از رویاهایی ک توبچگی داشتیم وب هیچ کدوم نرسیدیم. ن ک تلاش نکرده باشیما! آینده ای نداشتیم تواین اوضاع اقتصادی

مث ۱۶سال درسی ک خوندیم و نتونستیم باعث سربلندی پدرمون بشیم آخه پارتی نداشتیم

شماهارونمیدونم .انشاالله حسرت ب دلتون نمونده باشه اما یه سری چیزاهست بدجوری دل نسل مارو سوزونده...

کوچک رویایی من! برایت یک مشت بوسه میفرستم. بازهم هست .... ازین بوسه های عاشقانه برایت زیادکنارگذاشته ام