2777
2789
عنوان

حال دلم خوب نیست😔😔

253 بازدید | 14 پست

سلام دوستای گلم. این روزا حال زندگیم حال دلم خوب نیست برای ارامش دلم دعا کنین. برای اینکه زندگیم دوباره رنگ شادی بگیره😞😔😔خسته ام خیلی خسته. کاش زندگیمون پر عشق بشه🙏

خدایا شکرت 🙏🙏🙏چشم بد به دور که هم جانی و جانانی👨‍👩‍👧‍👦

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خوب نیستم دلم پره درده... برای دلت ارزوی ارامش میکنم

ممنون عزیزم انشااله غم و ناراحتی ازت دور شه

انشاالله به زودی به آنچه که دوست داری برسی . انشاالله همیشه شاد و سلامت باشی 

مرسی مهربونم از دعای قشنگت انشالله

آرزو می کنم بخندی و سازِ دلت همیشه کوک باشد
آرزو می کنم تمامِ اتفاقات خوبی که می خواهی ،برایت بیفتند و سرتاسرِ مسیرِ زندگی ات پر از آدم های خوب باشد
آدم های خوبی که تو را دوست دارند و کنارشان به آرامش می رسی
آرزو می کنم هیچ زمانی غصه ها راه ورودی به دلت نداشته باشند ، هرگز نا امید نشوی و شکست ، همیشه مقدمه ای برای پیروزی ات باشد
آرزو می کنم خوشبخت باشی و زودتر از چیزی که فکرش را می کنی به تمامِ آرزوهایت برسی ...

همه این دل تنکیو چی از بی ایمانیه برو خودتو نزدیکه خدا کن همه چیزو بهت میده خوشبختی هرچیز ببخای  ...

خدا تو زندگیم هست دارم با اشک برات مینویسم خیلی صداش کردم

آرزو می کنم بخندی و سازِ دلت همیشه کوک باشد آرزو می کنم تمامِ اتفاقات خوبی که می خواهی ،برایت بیفتند ...

وای مرسی مرسی دوست خوبم با تک تک جمله هاش اشک ریختم. از لحاظ روحی داغونم 

وای مرسی مرسی دوست خوبم با تک تک جمله هاش اشک ریختم. از لحاظ روحی داغونم 

برایت آرزوی خوب ترین بهارها ، تابستان ها ، پاییزها و زمستان ها را دارم ...
آرزو می کنم ، شانه به شانه ی کسی قدم بزنی که از گفتنِ دوستت دارم نمی هراسد و برای اشتیاقِ دلت ، همیشه حرف های تازه دارد ، کسی که لحن خندیدن و حرف زدنش ؛ حالِ دلت را خوب می کند و برق معجزه آسای نگاهش برای پیر نشدنت کافیست ؛ شبیه آفتابِ داغِ صبح ، برای خستگیِ مزارع گندم ...
آرزو می کنم ثانیه هایت کنار کسی دقیقه شوند که نمودار هیجان زندگی ات را به نقطه های اوج می رساند ، دقیقه هایت در آغوش کسی ساعت شوند که حضورش تپش های قلب تو را تندتر می کند و نگاهش نفس های مشتاقِ تو را به شماره می اندازد ، و ساعت هایت با کسی روز و ماه و سال شوند ؛ که تو را بهتر از هرکسی بلد است و ناگفته های تو را از نگاه تو می فهمد ، کسی که همیشه در آستینش برای بیقراریِ تو ؛ بوسه های داغ و قربان صدقه های عمیق و آغوش های ناب دارد ...
آرزو می کنم کنار کسی پاییزهایت را زمستان کنی و زمستان هایت را بهار ؛ که حضورش برای تو انتهای تمامِ حسرت و دردهای جهان باشد ...

برایت آرزوی خوب ترین بهارها ، تابستان ها ، پاییزها و زمستان ها را دارم ... آرزو می کنم ، شانه به شان ...

دقیقا ارزو های منه. ده سال ازدواج کردم اونم با عشق. ولی الان همه چی کمرنگ شده یه سری مشکلات برای همسرم پیش اومد که دیگه اون ادم سابق نیست. دلم همه اینا رو میخاد. 

دقیقا ارزو های منه. ده سال ازدواج کردم اونم با عشق. ولی الان همه چی کمرنگ شده یه سری مشکلات برای همس ...

پشت هر زن خوشبخت...

مردیست که عاشقانه دوستش دارد، که روزهای تعطیل زودتر از بانویش بیدار میشود ، نان تازه میخرد و صبحانه را آماده میکند ، برای بیدار کردن همسرش پرده هارا کنار میزند و نور را به مهمانی چهره ی پر آرامشش میبرد ، موهایش را نوازش میکند و می بوسد....

ناهار را در کنارش درست میکند و مدام قربان صدقه ی مهربانی أش میرود ، بعد از شستن ظرف ها به گوشی همسرش که توی اتاق است پیامک میدهد "خانوم زیبایی که دلتان خرید میخواهد و هوس عکاسی کرده اید ، لطفأ لباس هایتان را پوشیده و برای رفتن آماده شوید "

وقتی همسرش می آید و با ذوق در آغوش میگیردش ، میخندد و دست توی دست میروند که خوشبختیشان را با آدم ها تقسیم کنند...

برای همسرش لباس های گلدار انتخاب میکند و توی اتاق پرو با چشمک میگوید "چقدر زیباتر شدی ، حالا گل های این پیراهن عطر زندگی گرفته اند " هردو عاشقانه به هم نگاه میکنند و با دستانی پر از عشق میروند پاتوق همیشگیشان شام میخورند و بعد می آیند خانه ، آرام و خوشبخت میخوابند و خواب های رنگی می بینند...

پشت هر زندگی عاشقانه ای...
مرد موفق و زن خوشبختیست که برای عاشق ماندن تلاش میکند!