2777
2789

پسرم تا قبل ۶ ماهگی کلن یک یا دوبار پا میشد شیر میخورد ولی بعد از اون عادت کرده شبا خیلی پا میشه چندتا میک‌میزنه و‌میخابه ، بعضی شبا امانم و‌میبره طوریکه نیم ساعت یبار پا میشه . صبحها عین فلجا پا میشم اینقدر شب بیدار میشم . پیشنهادتون چیه ؟ چکازش کنم ؟ اگه هم شیر ندم همش گریه میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واى فكر كردم ميگى نى نى يار ٨ چند شبه بيدار ميشه شير ميخوره😂😂😂😂😂😂😂

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔

نی نی من ۸۰روزشه حدودن ازاولش اصن براشبربیدارنمیشد بزوز شباروز دوسه ساعتی۶۰تامیدم رفلاکسم دا م فکر کن گاهی باچ زوری میدم بالامیاروحشتناک ازدماغ ودهن فوران میکن😪دعاکنیدخوب بش

کاربری قبلم ترکید بخاطردشمنام 😕واینکه چراگفتم بعضیاتوسایت هرز نپرن وحرفای جنسی نزنن
تا ۶ ماهگی طبیعیه ، ولی میگن چون از ۶ ماه غذای کمکی میخوره کم‌کم باید شیر شب و‌قطع کنیم

دختر من۶ماه و ۱۰ روزشه 

از۲۰ روزش که بود ۱۲ میخوابید تا۵صبح ...پامیشد شیر میخورد

اما از۴ماهگی تاالان بیشتر بیدار میشه

الان ۱۰ روزه غذاش رو شروع کردم .زیاد فرقی نکرده

۳ساعت یبار پامیشه 

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
نی نی من ۸۰روزشه حدودن ازاولش اصن براشبربیدارنمیشد بزوز شباروز دوسه ساعتی۶۰تامیدم رفلاکسم دا م فکر ک ...

ایسالا خوب شه حتما تشکش و یجوری بزار سرش بالاتر از بدنش باشه شیب داشته باشه خیلی موثره 

ایسالا خوب شه حتما تشکش و یجوری بزار سرش بالاتر از بدنش باشه شیب داشته باشه خیلی موثره 

همیش شیب دارمیخابونمش ازاولش خطرناک نیست؟

کاربری قبلم ترکید بخاطردشمنام 😕واینکه چراگفتم بعضیاتوسایت هرز نپرن وحرفای جنسی نزنن
لطفااااا  اگه راهکار بلدین بگین بخدا منم دارم از بیخوابی دیوونه میشم

منم عین زامبی ها شدم😣😣😣

تازه یکماهی بود که درگیر دندونش بودم 

شبها نیم ساعت یبار یا۴۰ دقیقه یبار پامیشد

نصف شب پامیشدم گریه میگردم از خواب

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....