2777
2789
عنوان

بیاید ببنید موهامو میخواسم چی بشه چیشد!!! +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 65 پست
انگار فراوون موخوره داری

نه موخوره ندارم موهامو شامپومو عوض کردم وز شد😒

من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم  گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم  به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موی مشکی که رنگ نخورده با اینچیزا رنگ نمیگیره

اخه موهامو مشکی نی قهوه ایه

من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم  گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم  به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته 
به قول پسرم اگه جرات دارى از اين خطه ➖ بيا جلوتر😂

ای جوووون پسرت 😍😘😘😍😘😂😘😘😍😘😍😂😂😂😂

داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده  لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖
این مو مشکیه و تغییری نکرده

تو افتابم شرابی نمیشه😂😂😂😂😂😂

پايين موهاتو كوتاه كن خيلى داغونه

گفتم بالاهم

شامپومو عوض کردم وز شد

حالا سرم میزنم خوب میشه

موخوره ندارم اصلا

اصلنم شبیهش نیست انگار مشکیه

چرا دیگه

از این شبیه تر😂😂😂😒😒

دختر اصفهانی لامصب میرفتی آرایشگاه چغندر چی بود دیکه

اخه بابام نمیزاره موهامو رنگ کنم😂😂😂😂😂

تاحالا بهش فکر نکرده بودم که شاید بخاطر اصفهانی بودنمه😂😂😂😂

شايد نور افتاده فكر كردم موخوره س

اره عزیزم احتمالا

چون خودم خیلی حساسم ب موخوره همیشه چک میکنم😄