2777
2789
عنوان

لاغري

362 بازدید | 8 پست

بعد از زايمانم ١٥كيلو اضافه وزن پيدا كردم خيلي دوست دارم تا عيد لاغر شم ولي اصلا اراده ندارم افسردگي گرفتم از چاقي تا ميخورم سير ميشم عذاب وجدان ميگيرم ميگم از فردا رژيمو شروع ميكنم ولي باز فردا همون آشو همون كاسه

کم کم شروع کن از غذات کم کن معده جمع میشه بعد که عادت کردی دوباره از غذات کم کن زمان میبره ولی لاغر میشی سخت هم نیست از ۹ شب به بعد هم هیچی نخور

هرکی امضامو میخونه یه صلوات واسه شادی روح مامانم بفرسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کالری شماری کن من خودم ۲۰ تا اضافه دارم تقریبا یه هفته ای میشه شروع کردم هرروزم پیاده روی میرم خودم احساس میکنم کم کردم ولی خب امروز ماکارونی داشتیم یه مقدار زیاده روی کردم ولی دیگه شام نمیخورم سعی کن خودتو با سبزیجات سیر کنی من هویج رنده میکنم میزارم تو یخچال هر موقع دل ضعفه دارم میخورم خیلی خوبه یه مکمل رژیمی هم دکتر بهم داده سبوس با دانه اسفرزه اسمش پی برن مال شرکت دینه طهم وانیلیشو گرفتم بعدازظهر یه بستشو میریزم تو یه لیوان شیر میخورم اشتهارو کنترل میکنه

این نیز بگذرد...                                   
بچه اولته؟؟ منم سر بچه اول 19 کیلو اضافه کردم یکسالش شد رژیم گرفتم لاغر کردم ولی سر دومی 10 کیلو ا ...

آره عزيزم بچه اولمه چاقي آدمو افسرده ميكنه به خدا من پيش دكتر تغذيه ام رفتم ولي هنوز نتونستم رژيممو شروع كنم بچم انقدر اذيت كاره حال و حوصله واسم نذاشته به خدا

يه بار ريختم برنامه كرفسو نتونستم باهاش كار كنم سخته

نه اتفاقا آسونه یکم باهاش ور بری قشنگ دستت میاد احتمالا سرت شلوغه حوصلشو نداری بری مرتب کالریارو وارد کنی میتونی از تو نت کالریارو دربیاری هرچی میخوری حساب کنی من الان دیگه تقریبا کالریارو میدونم بعضی وقتا خودم حساب میکنم

این نیز بگذرد...