2777
2789

شدیدا ناراضی باید باعشق و شناخت ازدواج کنی

۴۵کیلو بودم خودمو رسوندم به ۵۹ هدفم ۶۴ه  قدم بلنده مشخص نمیشه اصلاکه انقدوزن دارم😂چند وقت پیش به ۶۰رسیده بودم که دیدم چربی دورران و شکم آوردم که کمشون کردم و حالا ۵۹م بدون چربی     میرم تا۶۴🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که خیلی خیلی راضی ام.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

بیشتر به افکار خودتون ربط داره به نظرم

الان فک میکنی یه شخصی بیاد خواستگاری با یه دوره مثلا 2 ماهه میتونی درست بشناسی و دقیق بشی بهش یا نه فک میکنی تا چند وقت دوست باشی و بری و بیای برات راضی کنندست.

چرا شما از چه نظر میگین

ازدواج سنتی شانسیه نمیشه کامل همه ی رفتاراشو فهمید بعد باهاش میری زیر یه سقف تازه میبینی یکی دیگس.

دلیلای خیلی زیادی دارم ولی نمیشه تایپ کرد 

وقتی نیکی میکنم،احساس شادمانی دارم.و هنگامی که بدی میکنم،احساس شرمساری...این تمام دین من است

من سنتی و خداروشکر راضی ام

و اینم بگم که همسرم یکسال به پام نشست تا اجازه خاستگاری رو دادم

ولی با دیدنش تو خاستگاری واقعأ شیفته اش شدم و همش افسوس میخورم چرا یکسال دیرتر اجازه دادم بیان😁