2777
2789
عنوان

چجوری از شوهرمم انتقام بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 28 پست
جدی خودمم چندروزه بهش فکرمیکنم اماهم میترسم اما میگم نکنه عفونتی چیزی بگیرم زالو رو کجامیندازن

جای معتبر برو تو شهرتون،زالوی پرورشین،همسر منم خیلی سوسوله تو این چیزا اما انقدر خوب شد که خودش پیشنهاد میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا اینکارو نکن سعی کن برید مشاوره،دوست من به شوهرش گفته بود بزنی میرم پزشکی قانونی مردتیکه از اون ...

اتفاقا منم همش میگم  میرم پزشک قانونی😣    بعد قبلنا کشتی میرفته میدونی چجوری میزنه بخدا میزنه  اونقد درد میگیره نمیتونم‌ تحمل کنم دردشو بعد یروز  میبینم  یه نقطه کوچیک  کبود شده  بعد  دو سه روزم میره ولی درد میکنه جاش  کاش دستگاه درد سنج داشتن

من اول ازدواج شوهرم چندبارکتکم زد باحرف و محبت درست نشد دوسه بار منم زدمش الان چندساله یادم نمیادکی ...

من میزنمش اون عصبی تر میشه فوحش میده توهین میکنه عصابم خورد میشه

یکبارخیلی جدی اماباکنترل اعصاب وبدون فحاشی جلوش بیایست منطقی محکم مودب امابلندحرف بزن.

بگذارهمسایه هابشنوندبگوباربعدبااورژانس احتماعی وقانون طرفی.

احترام متقابل است. هوای دستت رانگهدارهرزنرود.

بعددیگربحث راادامه نده.

یکبارخیلی جدی اماباکنترل اعصاب وبدون فحاشی جلوش بیایست منطقی محکم مودب امابلندحرف بزن. بگذارهمسایه ...

اصلا اهل جیغو داد و اینا نیستم دست خودم‌ نیست بعد دلمم نمیخاد همسایه ها باخبر شن چون فامیلامونو میشناسن  

بعد باهاش صحبت میکنم  اونم ارومه عذرخواهی میکنه بغلم‌میکنه شوخی و چرتو پرت میکنه تا بخندم   ولی بعد چند روز باز یه موضوع دیگ  پیش میاد میشه همون ادم     البته عصبانیتش یه لحظس ولی هیچی نمیبینه اون موقع

نه بابا اونقد بدبختم  فوری اشک از چشمام میاد گریه هم‌نمیکنم  الکی الکی خود به خود اشک از چ ...

بنظرم خونت دوربين نصب كن اين بهترين راهه همسايه ما رفته بود شكايت گفته بودن بايد شاهد بياري اين گفته بود ساعت ٢ شب تو خونمون تنها بوديم شاهد از كجا بيارم 

بنظرم خونت دوربين نصب كن اين بهترين راهه همسايه ما رفته بود شكايت گفته بودن بايد شاهد بياري اين گفته ...

اووووف  اون پولو میداشتم   میرفتم دانشگاه خودمو سرگرم دانشگاه و درس میکردم

خب همین خوب نیست عادت می کنه

اتفاقا در و همسایه هم براش  مهمه  مخصوصا عکس العملای من  وگرنه خودش هرکاری بکنه عیبی نداره

ولی اصلا نمیتونم جیغو داد بکشم مگه یبار تهدیدش کنم به جیغو داد  اخه اونقد طولانیم نمیزنه مثلا چندتا مشت میزنه  یا لگد میزنه میره   اونقد طولانی نیست

خب چجوری یه عده میگن بری پزشک‌قانونی ازش پول میگیرن  اصلا جاش رو بدنم‌نمیمونه    نمی ...

والا کلی باید وخ بذاری کلی دردسر بکشی خرج کنی تا مثلا واس طرف ی تومن یا حالا نهابت دو تومن دیه ببرن

همین

ولی اون وقت و زمان و پولی تو خرج میکنی خیلی بیشتر ازیناس....

درکل نمی ارزه

اگه میخای زندگی کنی سعی کن ادمش کنی اگه ن اونموقع ی بار واس همیشه بیفت دنبال اینکارا و تمومش کن