2777
2789
عنوان

چجوری از شوهرمم انتقام بگیرم

671 بازدید | 28 پست

تازگی دست بزن پیدا کرده اون موقع حالیش نیست تو ماشین باشیم تو خیابون   فقط میزنه یا فوش میده   

عصبیم‌کرده  بعدش فوری پشیمون میشه معذرت خواهی میکنه اونقد مسخره بازی درمیاره تا من‌بخندم  

بعد اصلا بدنم کبود نمیشه نمیدونم چرا    دلم میخاد  بدنم کبود شه برم دادگاه ازش دیه بگیرم    دلم میخاد اذیتش کنم   یکاری کنم  دلم خنگ شه

بنظرتون چکار کنم جاش بمونه  

مثلا یه کبودی کوچیک رو بازو یا  ران باشه   باید برم کجا پیگیر شم   بعد واقعا پیگیر میشن یا الکی  پول شکایت کاری میگیرن و هیچ کاری نمیکنن    لطفا یکی راهنماییم‌کنه

الان دستمو محکم پیچوند  مچ دستم بشدت درد میکنه ولی نه کبود شده نه ورم کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تو خونه شروع کرد به زدنت انقد دهن به دهنش بزار تو هربار محکم تر بزنه.هی اعصابشو خورد کن تا بزنه لهت کنه نترس تو اون لحظه داغی دردی چیزی حس نمیکنی

بعد یک ساعت کبود کبودی🤣🤣🤣🤣

۴۵کیلو بودم خودمو رسوندم به ۵۹ هدفم ۶۴ه  قدم بلنده مشخص نمیشه اصلاکه انقدوزن دارم😂چند وقت پیش به ۶۰رسیده بودم که دیدم چربی دورران و شکم آوردم که کمشون کردم و حالا ۵۹م بدون چربی     میرم تا۶۴🥰
اصلا اینکارو نکن سعی کن برید مشاوره،دوست من به شوهرش گفته بود بزنی میرم پزشکی قانونی مردتیکه از اون ...

خوب به شوهرش نگه چیزی

۴۵کیلو بودم خودمو رسوندم به ۵۹ هدفم ۶۴ه  قدم بلنده مشخص نمیشه اصلاکه انقدوزن دارم😂چند وقت پیش به ۶۰رسیده بودم که دیدم چربی دورران و شکم آوردم که کمشون کردم و حالا ۵۹م بدون چربی     میرم تا۶۴🥰
وقتی تو خونه شروع کرد به زدنت انقد دهن به دهنش بزار تو هربار محکم تر بزنه.هی اعصابشو خورد کن تا بزنه ...

نه بابا اونقد بدبختم  فوری اشک از چشمام میاد گریه هم‌نمیکنم  الکی الکی خود به خود اشک از چشمام‌میاد   اونم‌ادامه نمیده     خودشم‌میدونه مقصره  بعد ۵دقیقه میاد خایمالی

من اول ازدواج شوهرم چندبارکتکم زد باحرف و محبت درست نشد دوسه بار منم زدمش الان چندساله یادم نمیادکی ...

خانمی واسه امضاتون خواستم بگم زالو درمانی عالیه،من  همسرم میندازه هر ۶ ماه خوب خوب میشه

🤣🤣🤣🤣

🤣😂😂😂

نه بابا اونقد بدبختم  فوری اشک از چشمام میاد گریه هم‌نمیکنم  الکی الکی خود به خود اشک از چ ...

اراده کن ببین میشه

هیچ کاری نمیکنن واس پزشک قانونی هم باید پول بدی

خب چجوری یه عده میگن بری پزشک‌قانونی ازش پول میگیرن 

اصلا جاش رو بدنم‌نمیمونه    نمیدونم‌چرا اینقد پوست‌کلفتم