2777
2789
عنوان

خانمها كيا تو ٣١ هفته لكه بيني قهوه اي داشتن دارم دق ميكنم از استرس

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 23 پست
عزیزم من ترشحات ابکی دارم 17هفتمه از چی میتونه باشه؟

اگه علایمی دیگه نداره طبیعی من ترشحات ابکی دارم سفید و زرد ولی اگه خیلی ابکی به دکترت بگو یه وفت از کیسه اب نباشه 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
اگه علایمی دیگه نداره طبیعی من ترشحات ابکی دارم سفید و زرد ولی اگه خیلی ابکی به دکترت بگو یه وفت از ...

خیلی بده  منم ترشحات سفید و زرد ابکیییی دارم

یبارم رفتم سونو چیزی نبود.

وقتی فعالیت میکنم بیشتر میشه

یا اول صبحا ک دیر برم دسشویی

شماام اینطوری هستی؟؟

و اینکع چ علائم دیگ ای داشته باشم غیر طبیعی میشه؟

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده  منم ترشحات سفید و زرد ابکیییی دارم یبارم رفتم سونو چیزی نبود. وقتی فعالیت میکنم بیش ...

مثلا سوزش ادرار.درد موقع ادرار.درد موقع رابطه .زیر دلت درد بگیره همش .  ترشح بد بو . خارش . البته بعضیاشم میشه نباشه مثلا من خارش و ترشح بد بو ندارم ولی سوزش دارم که ازمایش ادرار دادم چیزی نبود ولی چون نمیه چک کنن رحممو احتمال دادن عفونت رحم داشته باشم یعنی از قبل داشتم دارم الان دارو استفادع میکنم 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
خیلی بده  منم ترشحات سفید و زرد ابکیییی دارم یبارم رفتم سونو چیزی نبود. وقتی فعالیت میکنم بیش ...

اگه سونو گفته بهت چیزی نیست خیالت راحت کیسه اب نیست ولی انومالی هفته 18 داری رفتی پیش دکتر بهش بگو که کیسه اب هم دقیق تر چک کنه 

مثلا سوزش ادرار.درد موقع ادرار.درد موقع رابطه .زیر دلت درد بگیره همش .  ترشح بد بو . خارش . الب ...

اهامرسی عزیزم

ن خداروشکر هیچی ندارم بجز همون ترشح ابکی

ان شاالله  نی نی سالم بیاد بغلت😍

اهامرسی عزیزم ن خداروشکر هیچی ندارم بجز همون ترشح ابکی ان شاالله  نی نی سالم بیاد بغلت😍

فداتشم عزیزم خوب خداروشکر تو این هفته ها هم کشاله ران و واژنت و پات درد میگیره نگران نشو عادیه حتی درد زیاد که نتونی راه بری تا زمانی که خونریزی نداشتی یا با درد پاهات یا بدنت ورم نکرده نگران نشو .ایشالله نی نی شماهم بیاد بغلت زودی 

فداتشم عزیزم خوب خداروشکر تو این هفته ها هم کشاله ران و واژنت و پات درد میگیره نگران نشو عادیه حتی د ...

مرسی عزیزم.

اره اکثر مشکلات عادیه

اما من سقط مکررم 

بقولی مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید میترسه😢

تا بدنیا بیاد من پیر شدم همش می مشکل کوچیکو بزرگ میکنم😖😔

مرسی عزیزم. اره اکثر مشکلات عادیه اما من سقط مکررم  بقولی مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید می ...

اره میدونم چی میگی ولی خوبه باز حساسی منم زیادی حساسم همش میرم پیش دکتر یا از نت همش میخونم 

مرسی عزیزم. اره اکثر مشکلات عادیه اما من سقط مکررم  بقولی مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید می ...

ایشالله اینسری صحیح و سالم میاد اصلا نترس