حالا حالت خون ابه ك فقط رو دستمال خودم خشك ميكنم مياد
كسي اينطور بوده
بايد تا فردا صبر كنم تا برم سونو
خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی بده منم ترشحات سفید و زرد ابکیییی دارم یبارم رفتم سونو چیزی نبود. وقتی فعالیت میکنم بیش ...
مثلا سوزش ادرار.درد موقع ادرار.درد موقع رابطه .زیر دلت درد بگیره همش . ترشح بد بو . خارش . البته بعضیاشم میشه نباشه مثلا من خارش و ترشح بد بو ندارم ولی سوزش دارم که ازمایش ادرار دادم چیزی نبود ولی چون نمیه چک کنن رحممو احتمال دادن عفونت رحم داشته باشم یعنی از قبل داشتم دارم الان دارو استفادع میکنم
شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕
اهامرسی عزیزم ن خداروشکر هیچی ندارم بجز همون ترشح ابکی ان شاالله نی نی سالم بیاد بغلت😍
فداتشم عزیزم خوب خداروشکر تو این هفته ها هم کشاله ران و واژنت و پات درد میگیره نگران نشو عادیه حتی درد زیاد که نتونی راه بری تا زمانی که خونریزی نداشتی یا با درد پاهات یا بدنت ورم نکرده نگران نشو .ایشالله نی نی شماهم بیاد بغلت زودی
شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕