2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتون اجازه ميدن قرص بخورين ؟  اخه شوهر من ميگه هورموني هست باعث ميشه تو دراز مدت چهرت پير ب ...

راست میگه عزیزم اصلا اونم ک نگه خودت راضی میشی برا همچین چیزی ماهی یک مشت قرص بخوری معدتو داغون کنی

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
شوهرتون اجازه ميدن قرص بخورين ؟  اخه شوهر من ميگه هورموني هست باعث ميشه تو دراز مدت چهرت پير ب ...

نشنیدم این عوارضو تاحالا درباره قرص

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
خب اکثریت ال دی میخورن خیر ماه اول اثر نمیکنه دست گل آب ندی    

یادم ب خودم افتاد

اوایل عروسیمون شروع کردم ب قرص خوردن شب اولی که خوردم جلوگیری نکردم

بعدا ک فهمیدم اثر نمیکنه مث سگ ترسیده بودم با کلی استرس رفتم آز خون دادم😧

خدایا میخوام صبور و خوشحال و خوشبین باشم... کمکم کن لطفا😘
خب اکثریت ال دی میخورن خیر ماه اول اثر نمیکنه دست گل آب ندی    

نمیدونی ک ی بار دسته گل ب آب دادم واسه همین میترسم

خارجیاشون بهتر نیستن؟

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
نه بابا چه ربطی داره شوهرت از کجاش دراورده اینو    

چون صنايع غذايي خونده ميگه 

ميگه تو كارخونه هاي قرص سازي كه ميري طرف با چكمه تو پاتيله قرصه 

تو ايران هيچي بهداشتي و درست و درمون نيست 

حداقل خارجي از برندهاي معروف بخوريد

یادم ب خودم افتاد اوایل عروسیمون شروع کردم ب قرص خوردن شب اولی که خوردم جلوگیری نکردم بعدا ک فهمید ...

حالا چرا مثل سگ  من بدم میاد از قرص و اینا متنفرم اسپرم بره تو بدنم  میخواستم باردار شم چقدر عذاب کشیدم اما خوبه یه هفته ای بار دار شدم  

حالا چرا مثل سگ   من بدم میاد از قرص و اینا متنفرم اسپرم بره تو بدنم   میخواستم باردار ش ...

چون تازه عروسی کرده بودیم و ابدا أمادگی بچه دار شون نداشتم

خدایا میخوام صبور و خوشحال و خوشبین باشم... کمکم کن لطفا😘