2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توبه کنید و یه دکری هست لا اله الا الله داره هر روز میخونن تو کتاب ریحانه بهشتی دعای زکریا برای بچه دار شدن و یه ایه اخرهای سوره فرقان هست را تو قنوت بخونید توسل به ایمه و نماز امام زمان و .... و البته پیگیری برای دکتر رفتن و هی دکتر عوص نکردن و اعتماد به دکتر حادق و ناشکری نکردن و غر نزدن و ...

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
توبه کنید و یه دکری هست لا اله الا الله داره هر روز میخونن تو کتاب ریحانه بهشتی دعای زکریا برای بچه ...

این ذکر رو نمیدونید چیه لطفا؟

یا کتابو تهیه کنم

این ذکر رو نمیدونید چیه لطفا؟ یا کتابو تهیه کنم

نه تو کتاب هست ولی من اینو نخوندم شوهرم میخوند ولی تو همه نمازهام دعای دکریا را میخوندم دو تا ایه هست یکیش تو سوره مریم یکی تو سوره مایده فک کنم 

نماز حاجت خیلی خوندم کتاب گنجهای معنوی پر از نمازها و دکرهای برای حاجته چله سوره حشر و...

کلا من هر کجا هر دعایی دیدم خوندم واقعا ترکیدم اینقدر دعا کردم ولی خدا بهم جواب داد

والبته مهم تر از همه نیکی بسیار به پدر و مادرم کردم

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
این ذکر رو نمیدونید چیه لطفا؟ یا کتابو تهیه کنم

این دکر را حاج آقا تهرانی به کسی گفته انجام دا ه بود مجربه تعداد داره ولی یادم نیست