2777
2789

39هفته هستم از دیروز ی کم حرکات جنین کم شده امروز اومدم سونو نوار قلب همه چیز خوب بود دکترم گفت برو ناهار بخور اگه حرکت اش خوب نشد بیا تا بستری بشی آمپول فشار بزنی.الان ی کم حرکات بهتر شده. به نظرتون اگه بگم بستریم کنین اشکال داره؟ خیلی زجر میکشم؟ یا بگم حرکات خوب شده برم خونه؟ 

39هفته امپول فشار نمیزنن مگه به خواستِ خودته؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترم گفته بود اگه حرکات خوب نشد بستری و آمپول فشار

من 39هفته و 5روز رفتم ینی دقیق میشه 9ماه و 9روز

امپول نزدن 12ساعت درد کشیدم به بدبختی زاییدم

بذار درداتو خونه بکشی بعد برو میگن شیاف گل مغربی هم خوبه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اشتباه منو تکرار نکن تیکه پاره میشی وایسا دردات خودش شروع بشه تا میتونی ورزش کن تو این یه هفته

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
اشتباه منو تکرار نکن تیکه پاره میشی وایسا دردات خودش شروع بشه تا میتونی ورزش کن تو این یه هفته

شما درد نداشتی؟ آمپول زدی که درد ات بیاد؟ شوهرم و خواهر شوهرم میگن بستری شو تا زودتر بیاد

عزیزم من برای هردوتا ماما خصوصی داشتم یکیو چهل و یک هفته و دومی رو سی و نه رفتم بی درد بستری شدم!!فرقش این بود ک با ماما خصوصی سر سه ساعت زایمان کردم که اگه ماما خ رو نمیداشتم باید ۲۴ساعت بستری میبودم

خدایا هزار مرتبه شکرت   
دهانه رحمت باز شده بود؟ من نه درد دارم نه دهانه باز شده

من 4شنبه بدون درد رفتم یه سانت بودم

جمعه باز رفتم البته یه کم سردرد داشتم معذرت میخوام دسشویی داشتم گفتم ولش کن اول برم معاینه شم بعد میرم دسشویی

نگو کار خدا بود دکتره انقد بد معاینه کرد من دسشوییم ریخت

این فکر کرد کیسه ابمه 

بستریم کرد

بعدش فهمیدن کیسه اب نبوده ولی دیگه مرخصم نکردن از فردا ساعت 12ظهر دردام شروع شد تا12ونیم شب زایمان کردم با دردِ خودم

خانمی سر پسر دومم هعی میخاستم نرم گفتم بزار دردام شروع بشه ولی حرکاتش کم بود خواست خدا بود. رفتم تو شیفت مامای خودم بستری شدم وقتی دنیا اومد ماما گفت خدا رحم کرد چون بند ناف دو دور دورگردن بچه بوده تا فردا میموند میمرد!!

برای بستری بدون درد یا باید کیسه ابت پاره شده باشه که دکترت این کار برات میکنه!!یا از دکتر نامه ختم بارداری  بگیری 

خدایا هزار مرتبه شکرت   
شما درد نداشتی؟ آمپول زدی که درد ات بیاد؟ شوهرم و خواهر شوهرم میگن بستری شو تا زودتر بیاد

بله من درد نداشتم و ان اس تی میرفتم هر شب و دکتر به عهده ی خودم گذاشت که یه هفته ام صبر کنم یا نه اما من که حسابی از بارداری خسته شده بودم گفتم میخوام بستری شم آمپول فشار زدن بهم و باز نشدم و نشدم و نشدم حوصله ندارم  کامل تعریف کنم همینو بدون که دیگه آدم قبلی نشدم بچه با وکیوم اومد بیرون و من کلا داغون شدم...کلاااااا هنوز عوارضش باهامه 

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...