2777
2789
دقیقا منم همین مشکلو تازگیا دارم  خیلی عذاب آوره

یعنی بخدا آخرش سکته میکنم. روزی که اومدن خاستگاریم اون خونه رو دادن به ما دوسالم توش بودیم قرار بود اجارش بدیم بریم یجای دیگه مت رفتیم ولی اجارش ندادیم بعد دوسال خواهر شوهر عوضیم اومد مفت نشست توش گفتیم پسش بدین ندادن الان اون مفت نشسته و ما مستاجر . منم منتظرم پدر شوهرم مثه سگ بمیره برم روز اول ارثمو بگیرم 

فکر کنم هیچکدوم اندازه من دلتون پر نیس 

فقط لپ لپ میخره فقط ات اشغال درمیاد 

یه دنیا هر شب وسایل میخرن همشم همون شب باز میکنن خیلی هاش دست نخورده میزارم تو کیسه بعد کهنه میشه میندازم دور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر اینکه لباساشو در میاره میزاره رو مبل  میره دستشویی اب کم باز میکنه  در دستشویی رو باز ...

ینی تا نصفه هاش موضوع های منم هست ولی میدونم خیلیا سر این موضوعها زندگیشونو به گندنمیکشن

یعنی بخدا آخرش سکته میکنم. روزی که اومدن خاستگاریم اون خونه رو دادن به ما دوسالم توش بودیم قرار بود ...

خدا نگذره از آدمایی که حق و ناحق میکنن بین بچه هاشون فرق میزارن از بی زبونی شوهرم متنفرم تازه طرفداری خانوادشم میکنه میگه به تو مربوطی نیست 

بخدا دارم سکته میکنم 

چندروزه عذاب میکشم 

میدونی ما دعوا به صورتی که فکر می‌کنید نداریم ناراحتی چرا ناراحتی تو هر زندگی پیش میاد ولی همون لحظه ...

خداروبی اندازه شکر همینکه تکراری نیس که اعصاب خوردیش زیاد باشه شکر

ینی تا نصفه هاش موضوع های منم هست ولی میدونم خیلیا سر این موضوعها زندگیشونو به گندنمیکشن

منم دعوا نمیکنم فقط میگم اونم اصلا به خودش نمیگیره

به خداوندی خدا شب تمیز میکنم میشورم بعد میخوابیم 

دوباره میگه میوه بیار شیر و خرما یا چیزی که خونه کثیف میشه 

شبا کمرم منفجر میشه از درد

البته من خیلی حساس و تمیزم 

مادر شوهر عوضیم از بچگی اصول زندگی رو یادش نداده همسرم کثیف بار اومده دست خودش نیس که 

از طرف ایشون :دیر باز کردن در ،دیر جواب دادن به تلفن،عیب و ایراد غذا،حرف زدن یا خندیدن  با مردهای دیگه ،مانتو و لباس من ،اگر بچه ها کار اشتباهی انجام بدن ،اگه من از ایشون ایرادی بگیرم ،اگر من صدام یه کم بلند بشه ،

دو مورد اول و دو مورد دوم زیااااد

از طرف خودم هیچی به خدااااا،فقط فراموش کاری هاش رو مخمه ،اونم حتی اگر اروم بگم عصبانی میشه ،چون این خصلت نقطه ضعفشه و خودش بیشتر از من از دست خودش عصبانی میشه ،من بگم دیگه آتییییش گرفته.کلا ارومو بی ازارام ،کاری به کسی ندارم

........دین من انسانیت است.........
سر تربیت بچه ها.متاسفانه منطقش اینه من زحمت میکشم پول درمیارم بعد بچم بخاطر فلان چیز مثلا گریه کنه؟ ...

مشکل منم هس

همسرم میگه چطور دلت میاد واسه بچه ات خرج نکنی دلش بمونه چشمش بمونه دنبال وسایل

از طرف ایشون :دیر باز کردن در ،دیر جواب دادن به تلفن،عیب و ایراد غذا،حرف زدن یا خندیدن  با مرده ...

ینی چن مورد اولت حرف دل منم هست تقریبا میتونم بگم من دیوونه شدم اون بهتر

تقریبا

طفلی همسرتون 

حرف زدن واقعا یکی از سخت ترین کارهای دنیاس برا جماعت  درونگرا😅

در قحطی نیشابور ،چهل شبانه روز در شهر گشتم،نه در هیچ مکانی صدای اذانی بود،نه درِ هیچ مسجدی گشاده...آنجا دانستم که نام اعظم خداوند "نان" است.     مصیبت نامه عطار نیشابوری

ما اکثرا سر هر مسئله ای بحث داریم مثلا داریم میریم خونه یکی حالا با بچه تند تند حاضر میشم جوری دست و پاشو گم میکنه بازم دیر شد انگار مثلا تالار را بیمارستان که وقت ملاقات داره