2777
2789

یه سوال؟ من گیج شدم😐

مگه نمیگن زیر یکسال شیر گاو نباید بخوره بچه؟ پس فرنی و ... با چه شیری درست کنه آدم؟

من خودم شیر ندارم شیرخشکیه دخترم، باید شیر خشک بریزم یعنی؟

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
اتفاقا میگن از ۴ماهگی شروع کنی بهتر طعم ها رو قبول میکنه از آخر ۵ ماهگی؟ سوپ دیگه ای درست کن مثلا ...

منم قبول ندارم

زن داداشم که نینیش از نینی ما تپل تره میگه چون دیر غذا داده شاید اینجوری شده

سوپ کدو حلوایی چطوریه؟

پوره فقط سیب زمینی دادم

توکلت علی الله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال؟ من گیج شدم😐 مگه نمیگن زیر یکسال شیر گاو نباید بخوره بچه؟ پس فرنی و ... با چه شیری درست کن ...

من خیلی وقتا با آب درست میکنم

آب+آرد برنج+پودر بادوم

آخر پخت بعد اینکه یکم خنک شد یه پیمانه شیر خشک درست کن بریز تو فرنیش

توکلت علی الله
کره یا غذای روغنی خوردنی ادای حال بهم خوردن میده که ینی میخوام بالا بیارم! فرنی خرما چطوریه؟ سویق ...

زیاد نریز  عزیزم یکمم کافیه

اره سویق خیلی خوبه من از  ۵ ماهگی میدادم

چندقاشق ارد برنج رو تو ب لیوان اب سرد هم بزن بعد بزار جوش اومد شیرو یا دوتا دونه خرما پوست کنده شده بنداز ی قاشقم پودر بادوم بریز  یکم شکر 

خیلی خوشمزه میشع پسرمنکه عاشقشه

سرلاک برنج گرفتم براش نخورد از عطر وانیلیش فک کنم بدش اومد سرلاک برنج انواع داره یا فقط یه مدله؟

برنج ی مدله عزیزم .نی نی چقد ناز داره😀دختر من هرچی براش درست کنم بدون چون و چرا میخوره

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
زیاد نریز  عزیزم یکمم کافیه اره سویق خیلی خوبه من از  ۵ ماهگی میدادم چندقاشق ارد برنج رو ...

خرما رو هم میدی میخوره؟

عاره بنظر از فرنی ساده خوشمزتر میشه

توکلت علی الله
منم قبول ندارم زن داداشم که نینیش از نینی ما تپل تره میگه چون دیر غذا داده شاید اینجوری شده سوپ کد ...

حافظه گوشیم پر شده نمیتونم از گالری دستورشو بذارم برات، ولی خودم درست نکردم فقط از نت دستورشو گرفته بودم

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
برنج ی مدله عزیزم .نی نی چقد ناز داره😀دختر من هرچی براش درست کنم بدون چون و چرا میخوره

اووو کجاشو دیدی

شیشه شیر هم قبول نمیکنه

فقط عاشق شیطونی و بالا پایین پریدنه

غذا رو هم با کلی دلقک بازی درآوردنم و بازی کردن میخوره همینجوری بدی نمیخوره

توکلت علی الله
اره خرما کلا حل میشه تو فرنی  پوره خرما موزم خوبه یکمم پودر گردو بریزی بدی

موز دوست داره ولی با خرما امتحان نکرده بودم

مرسی عزیزم.

بازم غذا بلدین بگین بنویسم ادم باشه بدم بهش

توکلت علی الله
موز دوست داره ولی با خرما امتحان نکرده بودم مرسی عزیزم. بازم غذا بلدین بگین بنویسم ادم باشه بدم ...

پوره چرخ کرده هویج سیب زمینی

یا سینه مرغ با کته ماست

تو ماستش سویق بریز

آبگوشت ک میزاری واس خودتون یکم کته با اب همون گوشت بده یا نون تلیت کن بده

گوشت کبابی

سوپ دال عدس

حلوای لبو

از غذاهای خودتونم بده