2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته پس خدا کجاست

188 بازدید | 8 پست

دلم‌گرفته خیلی اونی که دوستش داشتمو خدا ازم‌گرفت گفتم خدایا شکرت این شوهرمو سر راهم قرار داد گفتم خداشکرت یه عنر شب زنده داری کردم درس خوندم دکتری گرفتم که دستم به دهن خودم برسه دریق از یه کار با حقوق کم همیشه حسرت داشتم هیت علمی بشم اونوقت تو خانواده ی شوهر کردم که اوایل اونقدر مذهبی خودشونا نشون دادن گفتم خدا صلاح میدونسته این قسمتم بشه برا ازدواج چه خانواده ی خوبی!!!!الان داره دلم میترکه تو خوانددانش همه وضع مالی خوبی دارن جاریم اینا فوق العادن ولی ما خیلی ضعیفیم و جون ضعیفیم هیچ کس بهمون احترام نمیزاره خیلی بد باهام برخورد میکنن جلوم اشغال مرغ میزارن شب عروسی پدرشوهرم گفت پاشو کار کن ولی جه عذت احترامی به حاریم میزارن برای پول خیلی تحقیر شدم خیلی خدایا این نبود اون زندگی که یه عمر براش سگ دو زدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جونیم رفت .... زندگیم نابود شد شخصیتم داغون خدا پس کجاست

عزیزم خدا همیشه کنار ماست گلم بعضی اوقات فقط امتحان الهیست سنجش صبر بنده هاست خدا همینجاست اون ما بنده ها هستیم که گاهی اوقات هر جا میبینیم نمیتونیم پیداش کنیم چون خودمون نمیخوایم که اینطور بشه این دنیا گذری هست یه خوابه اگه دستت تو دست خدا باشه دیگه هیچی نمیتونه اذیتت کنه حتی عکس العمل بقیه رفتا رشون تو خودتو باید اونقدر قوی کنی که همه ی سختی های زندگی برات عین باد گذری باشه یه نگاه به خودت بنداز به هر ثانیه ای که خدای مهربون بهت فرصت نفس کشیدن داده اینا همه نعمته خوبیه خوشبختیه پس خودتو به خاطر رفتار بقیه عذاب نده سعی کن فقط خودت به خودت یه حال خوب بدی 

درد امروز من قدرت فردای من است
ممنونم از دلداریت عزیزم ممنون خیلی زیاد

فدات بشم بزار لااقل خودت به خودت زجر ندی و خودتو برای خودت راضی و خوشحال نگهدار منم یکی بودم از شما بدتر افسرده تر ولی دیگه خسته شده بودم خودمو خوشحالیهامو گم کرده بودم همچی برام شده بود خاطرات تلخ گذشته اتفاق نیافتاده توی آینده و رفتار و حرفای اطرافیان تازه خودم خودمو راضی کردم و با خودم نه بقیه نه خدا جنگیدم گفتم دیگه بسته بسته که بشینی منتظر اینکه یه جا یه کسی بیاد حالتو خوب کنه پس خودم خودمو خوب کردم اول از همه میدونی مرهم همه ی زخمام اسلحه رنجام چی بود فقط اینکه از ته ته ته دلم عاشق خدا شدم نه اینکه نبودم نه ولی اینجوری عاشق نبودم حرفم اونوقتا چیز دیگه ای بود ولی باور کن دنیا الان برام یه رنگ دیگه داره شاید باور نکنی ولی اگر خودتو تو این دنیا دوست داری امتحان کن 

درد امروز من قدرت فردای من است